Retro gaan met Charlie’s Angels.

Retro is in. Alles wat met de jaren vijftig, zestig en zeventig te maken heeft, doet ons denken aan die goede, oude tijd toen alles nog koek en ei was. Geert Wilders liep nog gewoon rond in zijn spijkerbroek met wijde pijpen en Jan-Peter was kind aan huis bij de plaatselijke Eucharistieviering. De filmwereld ving deze trend op. Series van vroeger werden in een nieuw jasje in de bioscoop gebracht. Volgend jaar wordt de filmversie van Dallas verwacht. De slechterik J.R. Ewing zal worden gespeeld door John Travolta.

 

Ik weet niet of de remakes een groot succes zijn, ik moet er in ieder geval niets van hebben. Charlie's Angels (2000) was grappig en onderhoudend, maar er is toch ook veel troep op het witte scherm verschenen. Starsky & Hutch (2004) was werkelijk verschrikkelijk om naar te kijken. Snoop Dogg is cool, Ben Stiller en Owen Wilson zijn goede acteurs, maar S&H miste leuke momenten. Nog erger was The Dukes of Hazard (2005). Twee rasacteurs in deze film, Johnny Knoxville en Jessica Simpson, konden het niet-grappige prutverhaal niet redden.

Charlie's Angels, met als angels Cameron Diaz, Lucy Liu en Drew Barrymore, komt vanavond om 20:30 op RTL5. De drie engeltjes moeten gestolen software terug te krijgen. ,,Good morning, Angels.''

Lees ook:Keihard lachen met The Frat Pack.
Lees ook:De Slechtste Bijrollen Ooit
Lees ook:Charlie’s Angels gaan Full Throttle de mist in.
Lees ook:Snoop Dogg pimpt vanavond tweemaal je tv.
Lees ook:Starsky & Hutch is flauwe retro-troep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.