Keihard lachen met The Frat Pack.

In de jaren vijftig was er de Rat Pack: een groep artiesten rond Frank Sinatra met onder andere Dean Martin en Sammy Davis Jr. De jaren tachtig bracht ons de zegen van de Brat Pack. Een stel jonge acteurs en actrices in de jaren tachtig die vaak samen in dezelfde films te zien waren. Grote namen als Emilio Estrevez, Demi Moore, Rob Lowe, Charlie Sheen en Kiefer Sutherland maakten deel uit van deze groep. En nu, twintig jaar later, is de opvolger er. Filmoptv.blog.nl, in samenwerking met de USA Today presenteert u, de Frat Pack!

 

In 2004 ontdekte de USA Today iets eigenaardigs. Een groep grappenmakers kwam steeds samen in films, de zogenaamde grappenfilms, die zijn dan grappig. De Amerikaanse krant noemde de zeven gelukkigen. Pen en papier bij de hand. Schrijft u even mee. Jack Black, Will Ferrell, Ben Stiller, Vince Vaughn, Luke Wilson, Owen Wilson en, weliswaar officieus, Steve Carell: Frat Packers, stuk voor stuk. En, het is heus, de lijst met gezamenlijke films is indrukwekkend. Starsky & Hutch: Stiller en Owen; The Wedding Crashers: Wilson en Vaughn; Envy: Black en Stiller. Nu nog de volgende vraag: zijn deze acteurs het waard om een groep naar ze genoemd te hebben? Volgens mij zijn het niet meer dan kleine namen in de filmgeschiedenis. Maar goed, wie ben ik?

In de Royal Tenenbaums (2001) zijn Ben Stiller en Luke en Owen Wilson met z'n drietjes te zien. Een speciaal soort komedie van Wes Anderson, die ook The Life Aquatic of Steve Zhizou maakte. The Royal Tenenbaums komt vannacht om 00:30 op BBC1. Wat hebben al die werklozen toch een geluk! Werkelijk om jaloers op te worden.

Lees ook:Familiezeer in The Royal Tenenbaums
Lees ook:Wes Anderson en die vreemde Tenenbaums
Lees ook:Starsky & Hutch is flauwe retro-troep.
Lees ook:De avond zit nog vol met filmverrassingen.
Lees ook:De Wedding Crashers hebben een fijne hobby

2 reacties op “Keihard lachen met The Frat Pack.

  1. Ben

    Ja, het is jammer dat de beste films op de slechtste tijden worden uitgezonden. Gelukkig bestaat er… de VIDEO! Of is dat zóóó twintigste eeuw?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Joost

    Downloaden kan ook natuurlijk, dat is iets meer bij de tijd. Maar ja…dan kijkt er niemand meer op deze website en dat moeten we ook niet hebben. Dus, de video is je beste vriend!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.