Categorie: "Colofon"

Colofon

Filmoptv.blog.nl vertelt je elke dag welke films er te zien zijn op tv. De redactie is in handen van Joost van Tilburg.

Elke dag wordt op Filmoptv een aantal films geselecteerd uit het filmaanbod van die dag. Is het de moeite waard om te kijken? Kwam die ene acteur die actrice niet tegen op die filmset? Wat is er eigenlijk met die regisseur gebeurt? Alle vragen en meer worden beantwoord op filmoptv.blog. 

Over de redacteur:
Joost van Tilburg studeerde in 2006 af aan de Universiteit van Amsterdam met de studie Media en Cultuur. Daarna volgde hij de PDOJ, een journalistieke opleiding aan de Erasmus Universiteit. Sindsdien heeft hij gewerkt voor verschillende werkgevers waaronder De Pers en blog.nl.

Over Blog Online:
Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Inmiddels zijn er meer dan 70 verschillende blogs en dat aantal breidt zich snel uit. Aan het eind van 2007 trok het netwerk maandelijks zo'n 2 miljoen bezoekers.

Adverteren?
Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 4459931.