Snoop Dogg pimpt vanavond tweemaal je tv.

,,For shizzle my nizzle.'' Elk individu jonger dan 35 jaar weet meteen waarover dit gaat. Our man Snoop Doggy Dogg, aka Snoop Dogg. Ahai. Een briljant rapper, tenminste in zijn vroeger dagen, en de pimp der pimps, pimp-daddy ja. Ahai. Met zijn album Doggystyle leverde hij een klassieker af, je weet. Maar, we zitten nog steeds op een filmwebsite en dan is leuteren over muziek niet de meest voorkomende tijdsbesteding. Zoals dat hoort bij supersterren, zijn ze alomtegenwoordig, dus ook de filmindustrie laten ze niet met rust.

 

Onze Snoop heeft al meer dan 30 films op zijn naam staan. Maar waarom? Ik denkdat een zanger of zangeres die gaat acteren vaak een typisch geval van zelfoverschatting is. Voor Snoop Dogg geldt die theorie niet. Ik denk dat het acteren van hem vooral image-building is. Hij speelt altijd een personage dat in het straatje van zijn imago past, bling bling big pimpin' style. Ahai. Dus Snoop is een drugsdealer, een pooier of een ander type dat recht doet aan zijn 'foute jongen'-imago. Daarom kun je hem ook geen acteur noemen. Hij is, zoals dat in de hiphop-wereld heet, een entrepeneur. Het enige wat Snoop Dogg doet, is het merk Snoop Dogg aan de man brengen. En daar  is hij goed in.

Snoop Dogg is vanavond maar liefst tweemaal te bewonderen. Om 20:30 speelt hij in Soul Plane (2004), te zien op Veronica. Een komedie waarin een iemand een luchtvaartmaatschappij opricht, maar wel eentje met sexy stewardessen en funky muziek aan boord. Daarna is om 22:10 ook op Veronica The Wash (2001) te zien. Een verplicht nummer voor hiphop-fans, want een hoop idolen, o.a. Dr. Dre, en Eminem, zullen de revue passeren.

Lees ook:Retro gaan met Charlie’s Angels.
Lees ook:De Slechtste Bijrollen Ooit
Lees ook:Tom Cruise is goed in A Few Good Men!
Lees ook:Die twee uit How High roken wiet. Vet cool!!
Lees ook:Madonna probeert het in The Next Best Thing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.