De Slechtste Bijrollen Ooit

In plaats van een normaal lijstje, waar de beste 10 of 100 op een rij worden gezet, heeft Entertainment Weekly de Slechtste Support Acts Ooit voor je verzameld. Ook wel leuk, een keertje. En ze hebben gelijk, want het kan erg vervelend zijn, als je geniet van een film, maar je telkens ergert aan een acteur of actrice die totaal niet in het geheel past. Een kleine greep uit het aanbod van EW: Julia Stiles in de Bourne-trilogie, waarin ze als een wandelende stok te zien is. Sofia Coppola, de dochter van, in Godfather 3, die inderdaad echt niet kan acteren. Ga de hele lijst maar eens door, soms ben je het ermee eens, maar sommige die ertussen staan, zoals Emma Watson als Hermoine, zet ik toch mijn vraagtekens bij. Ook in de lijst staat Ben Stiller met zijn rol in Dodgeball, een film die ik toevallig gisteren nog heb gezien, en ik moet zeggen, het is echt slecht. Vanavond is Ben Stiller met Owen Wilson (slecht nieuws-UPDATE) te zien in de hoofdrol van Starsky & Hutch (2004).

Ik heb ze zelf niet meegemaakt: Paul Michael Glaser en David Soul in de originele Starsky & Hutch-serie. En dus is de remake ervan zo'n dertig jaar later voor mij persoonlijk niet echt aansprekend. Wat het superduo Ben Stiller en Owen Wilson vooral doen is grappen maken met het tijdperk waarin de serie plaatsvond. En dat is dan ook alles. De mannen lopen rond met grote snorren, rijden in iets te lage low-riders en coke-snuiven is hetzelfde als een boterhammetje eten. In de film zien we hoe de twee agenten aan hun eerste zaak werken. Ze moeten een crimineel oppakken die ze nog kennen uit hun schooltijd. Ook nog te zien als drugsdealer: Snoop Dogg.

Starsky & Hutch komt om 20:30 op SBS6

Lees ook:De avond zit nog vol met filmverrassingen.
Lees ook:Starsky & Hutch is flauwe retro-troep.
Lees ook:Keihard lachen met The Frat Pack.
Lees ook:Retro gaan met Charlie’s Angels.
Lees ook:Filmagenda maandag 27 augustus

3 reacties op “De Slechtste Bijrollen Ooit

  1. Peter

    Nadat ik dit artikel gelezen had vond ik dat ik VERPLICHT was om Daphne Deckers te nomineren voor haar spectaculaire acteerwerk in “Tomorrow never dies”.

      /   Beantwoorden  / 
  2. jjhdebruin

    Hallo, dat was geen bijrol, ze was figurant! (op z’n best…)

      /   Beantwoorden  / 
  3. Lenny

    Kunnen ze niet gewoon al die plaatjes onder elkaar zetten, jesus christ >_

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.