Het liefdesleven van Hugh Grant is net als zijn films. Bagger.

Vandaag gaat alweer een romantische film van de koning der romantiek in première. In Music & Lyrics doet Hugh Grant gewoon weer wat hij altijd doet. Glimlachen, wat charmante opmerkingen eruit gooien en een paar miljoen in zijn zak steken. In zijn eigen liefdesleven is Hugh minder succesvol dan in zijn films. Eerst een dertienjarige relatie met Elizabeth Hurley naar de knoppen, vervolgens een schandaal door een bezoek aan de hoeren en afgelopen februari zijn driejarige relatie met miljardairsdochter Jemima Khan kaputt. Toch lijkt hij niet terneergeslagen. De kranten in Stockholm staan vandaag vol van het zuipfestijn dat Grant hield ter ere van de Zweedse première van Music & Lyrics. Toch een beetje zielig, voor een 46-jarige. Waar eindigt de neergang voor die arme Hugh?

Met de première van Music & Lyrics in het vooruitzicht is het geen toeval dat er juist vandaag een film met Hugh Grant op de Nederlandse tv te zien is, Mickey Blue Eyes (1999). Hugh speelt Michael, een man die verliefd wordt op Gina, de dochter van een gangster. Zij wil hem niet diezelfde wereld in slepen, maar kan het niet verhelpen. Dan schiet Gina een neef van haar neer, maar Michael neemt de schuld op zich. Daarvoor moet hij boeten, het is alleen zo dat de vader van Gina het doodvonnis moet uitvoeren, iets dat hem niet lukt. Mickey Blue Eyes is over het geheel gezien origineler dan andere films waar Grant zijn gezicht in laat zien, maar om het nu direct een klassieker te noemen, dat niet. Over pak hem beet zeven jaar, is deze film gewoon om 13:35 op SBS te zien.

Maar vandaag nog op prime-time, om 20:30 op Net 5. 

Lees ook:Hugh Grant loopt Hepatitis A op.
Lees ook:Het harde leven met Hugh Grant
Lees ook:Hugh Grant wil Bridget Jones
Lees ook:Hugh Grant vindt ook jongetjes leuk.
Lees ook:High Fidelity voor de muziekfreaks.

3 reacties op “Het liefdesleven van Hugh Grant is net als zijn films. Bagger.

  1. Hugh fan

    Ik vind het verschrikkelijk amateuristisch om het leven van een acteur zo laag in te schatten. Ze werken keihard, ook al denk je dat misschien niet te zien. Hugh steekt niet zomaar een paar miljoen in zijn zak, hij moet werken om die zak te krijgen. En dan nog wat om erin te stoppen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Joost

    Ik geloof niet dat je reactie geheel geloofwaardig genoemd kan worden. Laat met niet lachen, Hugh moet hard werken voor een miljoen. Hoeveel weken is hij bezig aan een film? Twaalf? Dertien misschien? Weet je dat iemand anders voor een miljoen jaren moet werken. Daarnaast roept Hugh Grant de reacties zelf over zich af door zich als een wild beest te gedragen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. CompleteOnzin

    Als z’n film bagger zou zijn.. waarom komt ie dan binnen op nr.1??? Je stuk tekst slaat helemaal nerges op! Niet elke acteur hoeft veelzijdig in genres te zijn.. jij hebt toch ook maar 1 baan? Hij is goed in wat ie doet, romantische komedisch met Hugh erin zijn bij voorbaat al een geslaagte film.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.