Hugh Grant vindt ook jongetjes leuk.

Onze eigen knuffel-Brit Hugh is grappig, onderhoudend en knap. Op het kleine akkefietje met de prostituee na, is hij de perfecte man. Hij heeft daardoor wel zijn relatie met Elizabeth Hurley en zijn geloofwaardigheid als de onschuld zelve naar de knoppen gewerkt, maar dat zijn slechts kleine gebeurtenissen in de wereld van de filmgeschiedenis. Tussen het afwerken van prostituees maakte Grant ook nog films. About A Boy (2002) is daarvan een aardig voorbeeld. De film is gebaseerd op een boek van Nick Hornby, ook wel bekend van High Fidelity. Grant speelt een onverantwoordelijke dertiger die maar jong probeert te blijven. Op een gegeven moment ontmoet hij een twaalfjarig jongetje dat juist te volwassen is voor zijn leeftijd. Er ontstaat, zoals ze dat zeggen, een mooie en bijzondere vriendschap. Als je je over het hypocriete gezicht van Grant heen kunt zetten is het een leuke, onderhoudende film, niet meer dan dat. About A Boy komt om 20:30 op Net 5.

Lees ook: Voor de vrouwen: Four Weddings and A Funeral. en Love Actually zorgt voor problemen.

Lees ook:De 25 Grootste Schandalen
Lees ook:Hugh Grant wil serieus genomen worden
Lees ook:Jumanji: A game for those who seek to find
Lees ook:Het harde leven met Hugh Grant
Lees ook:Samuel L. Jackson wil per se in nieuwe Indiana Jones

4 reacties op “Hugh Grant vindt ook jongetjes leuk.

 1. Marleen

  Is het nou niet mogelijk voor je om een artikel over Hugh Grant te schrijven zonder dat je terugkomt op het feit dat hij 1 keer is vreemdgegaan met een prostituee?
  Je hebt het deze keer zelfs over dat hij tussen het afwerken van protituees ook nog tijd had voor film maken.About a boy is zoals je zelf schrijft van 2002, 7 jaar na bovengenoemd feit.
  Maar ja je moet wat om te schrijven hebben niet waar.
  Dan maar weer iemand door het slijk halen over iets, wat inmiddels 11 jaar geleden is gebeurd.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Joost

  Het is die hypocrisie van Hugh Grant die me tegenstaat. Enerzijds speelt hij de lieve vriend die openstaat voor pure liefde, anderzijds bezoekt hij prostituees met als doel pure lust.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Marleen

  Dus eigenlijk kan je daardoor nooit echt een eerlijke mening geven over een film van Hugh Grant? Jammer.
  Als ik een recentie lees van een film dan stel ik het toch wel op prijs als iemand daar zijn mening over geeft zonder vooroordelen.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Marleen

  P.S. Laat dat meervoud nu eens weg s.v.p.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.