Aangenaam genieten van Jessica.

Elke kans om Jessica Biel in filmopTV.blog.nl te hebben, moet gegrepen worden. Ze heeft immers zo ontzettend weinig aansprekende films op haar naam staan dat ze niet vaak de revue zal passeren. En toch kent bijna iedereen Jessica Biel. Nou, iedereen, mensen van boven de 60 moeten zich niet aangesproken voelen als ze haar niet kennen, maar hun tijd is nou eenmaal geweest. Maar hoe kan het dat Jessica niet in veel films te zien is, maar toch bekend is.Wetenschappers spreken tegenwoordig al van het Paris Hilton-effect.

 

Jessica Biel is mooi, heel mooi. Ze heeft de transitie van meisje tot jonge vrouw, vanaf haar veertiende speelde ze in de tv-serie 7th Heaven, tot in perfectie uitgevoerd. Vorig jaar werd ze nog tot de mooiste vrouw van de wereld gekroond, dit jaar moest ze het afleggen tegen Scarlett Johansson. En dat is de sleutel tot de vraag waarom Jessica bekend is. Schoonheid zit van buiten, dat weten we allemaal, en zij buit haar schoonheid prima uit. Door een goede marketingstrategie waarbij Jessica Biel te zien was op de covers van kritische media als FHM en Maxim, werd ze het nieuwe fantasie-materiaal voor vele puberjongetjes. Daarna heeft ze elke vorm van serieus acteren afgezworen. Maar dat is een prima keuze, mensen die goed acteren zijn er immers al genoeg van. Jessica heeft andere kwaliteiten.

Jessica Biel wordt vanavond achterna gezeten door Leatherface in de remake van The Texas Chainsaw Massacre (2004), om 22:20 te zien op Veronica.

Lees ook:Jessica Biel: ,,Ik krijg geen goede rollen”
Lees ook:Alle aandacht op Madonna
Lees ook:Jessica Alba wil stoer zijn, niet mooi
Lees ook:Uit de tijd dat Eddie Murphie nog leuk was.
Lees ook:Een hele film over Jessica Alba in bikini

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.