Alle aandacht op Madonna

De laatste keer dat Madonna de trend zette met haar muziek en kledingstijl is, dat kunnen we wel stellen na de matige receptie van haar laatste cd, definitief voorbij. In de filmwereld heeft ze nog geen enkele trend kunnen zetten, wel zet ze de lijn, die ze al vanaf het begin van haar carriere heeft ingezet, steevast door. Mevrouw 'Ik-ben-een-multitalent-echt-waar-ik-kan-alles!!' heeft namelijk nog nooit een normale, ik heb het hier niet over uitmuntend, normaal is genoeg, acteerprestatie weten neer te zetten. Sommige mensen kunnen het acteren beter aan de pro's over laten. Madonna is één van die mensen. In Evita (1996) speelt Madonna Evita, zo bescheiden is ze dan wel weer. Dat ze Evita neerzet als een bezemsteel met een blonde pruik schijnt haar niets te doen, haar doel is immers bereikt: alle aandacht is op haar gericht. En dat de film Evita, op de muziek na (inderdaad van Madonna), een gedrocht eersteklas is, is slechts een voetnoot, immers: alle aandacht is gericht op Madonna. Evita komt om 20:30 op RTL8.

Lees ook:Madonna probeert het in The Next Best Thing.
Lees ook:Mariah Careys plek in de filmgeschiedenis
Lees ook:John Rambo zet Afganistan op stelten.
Lees ook:LL Cool J: Mooie snor, maar je kunt beter blijven rappen.
Lees ook:Lindsay Lohan: ,,I need a boyfriend!” Ja, ze heeft het erg moeilijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.