Jessica Alba wil stoer zijn, niet mooi

Jessica Alba wil af van haar sexy imago. Zo dat is eruit. De actrice die amper noemenswaardige films op haar cv heeft staan wil niet meer als object worden behandeld. Op Showbiz Spy is te lezen dat Alba een man liever met haar handen neermept, dan met haar looks. 'I’d rather slay a guy with my fists than knock him out with the way I
look. I know people like what they see and I’m totally happy to dress
up and look sexy but I just see it as playing a part,'
vertelt ze. 'Underneath I’d prefer to be known for something else, like being tough
or being smart. It makes me feel more confident to know I can hold my
own in a fight than it does to look in the mirror and think I look
beautiful.'
Het spijt me om te zeggen, mevrouw Alba, maar je kunt echt niet acteren, dus mooi zijn is het hoogst haalbare. Vanavond kunnen we Alba's acteerkwaliteiten zijn in Honey (2003).

Dansfilms zi jn populair. Hippe muziek, stoere dansjes, leuke meisjes, en gespierde jongens hebben een grote aantrekkingskracht op vooral jongeren. Het enige probleem is dat dit soort films naast de eerdergenoemde elementen, verder niet veel voorstellen. Maar moet dat dan? Honey is er een van hetzelfde allooi. Honey wil bekend worden en als ze dan door een grote producer wordt ontdekt, gaat ze als een raket. Maar al snel loopt het sprookje ten einde omdat met Honey niet te sollen valt. Ze gaat door een diep dal. Zal Honey daar ooit uitkomen?

Honey komt om 20:30 op RTL5

Lees ook:Bouncen met Honey Jessica Alba.
Lees ook:Een hele film over Jessica Alba in bikini
Lees ook:Het zit erop voor Jennifer Lopez. En ook voor J.Lo.
Lees ook:Tyra Banks feest in de Coyote Ugly.
Lees ook:Beroemd worden in de Coyote Ugly

2 reacties op “Jessica Alba wil stoer zijn, niet mooi

  1. Stefan

    Heb je alles van haar wel gezien? Vaak zijn het het soort rollen die de actrice maken. Daarom wil ze dus van haar sexy imago af, iemand die zo een riskante keuze maakt verdient respect omdat ze juist een betere prestatie die ze ook kan waarmaken wil neerzetten.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.