Gays vinden Tom Cruise niet (meer) hot

Wat een ophef over Tom Cruise zeg! Hij lijkt op een nazi, hij is vrienden met de Beckhams, blablabla. En dat terwijl Tom helemaal niet meer hot is. Tenminste, dat vertelt de Gay top 100 van AfterElton.com ons. Tom Cruise is namelijk niet eens in die lijst terechtgekomen. Wat zeg ik, Tom Cruise, de mooiste man van 1990, kreeg niet één stem. Een lachertje, dus. Op nummer 1 van die lijst staat trouwens Jake Gyllenhaal, en dat komt volgens mij niet omdat deze acteur in Donnie Darko speelde. De nummer 2 is Chris Evans, een mij niet bekende acteur, maar blijkbaar heeft zijn naakte optreden in Not Another Teen Movie veel indruk gemaakt in de homogemeenschap. En op de derde plek is de nieuwe James Bond Daniel Craig te vinden. David Beckham haalt slechts de 39ste plek, terwijl George Clooney maar net de lijst haalt met nummer 92. Vanavond is de niet-hotte Tom Cruise te zien in maar liefst twee films: Cocktail (1988) en Jerry Maguire (1996).

Wanneer je Cocktail bekijkt, begrijp je echt niet wat er mis is met het lichaam van Tom Cruise. Als een jonge god maakt hij de blits voor alle meisjes met zijn heerlijke mixen. Tom speelt de rol van Brian, die in een bar gaat werken. Daar krijgt hij de fijne kneepjes van het vak, inclusief het versieren van vrouwen, geleerd van eigenaar Doug. Maar zoals altijd, brengt één vrouw de vriendschap onder druk.

Cocktail is een zomerse film, maar geef mij maar liever Jerry Maguire. The American Dream wordt daarin realiteit. Mensen die niet succesvol zijn, zijn lui en na de regen komt weer zonneschijn. Jerry Maguire wordt ontslagen als sportmanager, verliest ook zijn vrouw, maar besluit zich niet te laten pakken door het leven. Jerry vecht terug.

Jerry Maguire is om 20:30 te zien op Net 5; op dezelfde zender is Cocktail om 23:10 te zien. 

Lees ook:Cruise en Hoffman hebben een speciale familierelatie
Lees ook:Anaconda in de Top 3 Slechtste Films Ooit!
Lees ook:Tobey Maguire moest overgeven toen hij naakt was met Liv Tyler.
Lees ook:De 100 Slechtste Films Ooit
Lees ook:Duitsland steunt anti-Hitler film Tom Cruise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.