Anaconda in de Top 3 Slechtste Films Ooit!

Zonder verdriet, geen geluk. Zonder goed, geen kwaad. En zonder slechte films….u raadt het al, geen goede. Slechte films horen er gewoon bij. Soms zijn ze zo goed, dat ze weer goed worden, begrijpt u het nog. In 1998 maakte het American Film Institute een lijst bekend met 'de 100 beste films ooit'. Als antwoord daarop maakte de 'Bad Cinema Society' eenzelfde lijst voor de 50 slechtste films ooit gemaakt. Op nummer 10 is Barb Wire, met Pamela Anderson, te vinden. Maar voor mij is de nummer 1 erg verrassend.

 

Cool As Ice met rapper, en later gewillig slachtoffer van Eminem, Vanilla Ice staat op nummer 33. Cobra, met persoonlijk favoriet Sly, staat op 31. Batman & Robin, met Alicia Silverstone, is op plaats 11 terug te vinden. De Top 3 slechtste films ooit volgens de 'Bad Film Society'. Tromgeroffel. Op 3: The Apple (1980), een science fiction musical. Op 2: Anaconda, met Ice Cube en Jennifer Lopez. En de nummer 1 is Ace Venture: When Nature Calls. Toevalligerwijs, of juist niet, een van mijn favoriete films. Jim Carrey is toch leuk. Of niet?

De nummer twee van de lijst, Anaconda (1997) is vanavond om 20:30 te zien op Veronica. En, oej-joej-joej, wat is ie inderdaad slecht. Het beest waar de hele film om draait, de vervaarlijke anaconde, is wel zo slecht gemaakt dat dan al de hele film verpest is. Daarnaast is het spel ook niet om aan te zien. Zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd heb! 

Lees ook:De 100 Slechtste Films Ooit
Lees ook:De Slechtste Bijrollen Ooit
Lees ook:‘Go ahead, make my day’
Lees ook:Gays vinden Tom Cruise niet (meer) hot
Lees ook:De 10 meest gevaarlijke vrouwen van Hollywood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.