Vin Diesel clasht met regisseur op set nieuwe film Babylon AD.

Als ik regisseur Matthieu Kassovitz was geweest, had ik iemand van mijn eigen grootte uitgezocht, en niet Vin Diesel. Maar goed, het tij is niet meer te keren, op de set van de science-fiction film Babylon AD gaat het niet helemaal lekker. Hoofdrolspeler Vin Diesel en regisseur Kassovitz liggen met elkaar overhoop. De een zegt dat het komt door de ander, en andersom, erg volwassen inderdaad. Volgens de ene insider komt Diesel consequent te laat en geeft hij daar niets om, omdat het overwerken extra betaald. Een andere insider verklaart dat het juist de regisseur is waar niet mee valt te werken. Klinkt als een erg gezellige situatie daar op de set van Babylon AD. Vanavond is Vin Diesel te zien in de oorlogsfilm Saving Private Ryan (1998).

Die film was toch wel baanbrekend, zo aan het eind van de jaren negentig. Rauwe actie, bloedspetters op de camera, realistische kleuren, en van begin tot eind spanning: ik geloof niet dat iemand zich bij Saving Private Ryan kan vervelen. Regisseur Steven Spielberg heeft met deze film een stijl ontwikkeld die later nog veel gekopieerd zou worden, van film tot game tot tv-serie. Saving Private Ryan laa aan het begin de invasie van Normandië zien. Captain John H. Miller (Tom Hanks) krijgt zijn mannen door de Duitse defensielijn. Daar krijgt hij de opdracht om een zoekgeraakte para-soldaat terug te halen. Vooral de eerste 25 minuten zijn fantastisch. Dus, petje af voor Steven Spielberg.

Saving Private Ryan komt om 22:30 op Net 5. 

Lees ook:Vin vs. Dolph.
Lees ook:E.T. breekt al onze harten met zijn platte neus.
Lees ook:Deze week: Spielberg versus Kubrick.
Lees ook:Meg Ryan overdosis op Net 5.
Lees ook:Hitler op een indrukwekkend zielige wijze in Der Untergang.

2 reacties op “Vin Diesel clasht met regisseur op set nieuwe film Babylon AD.

  1. Mirjam

    Waarom zou Vin Diesel te laat komen voor het geld? Die vent heeft geld zat! Bovendien komt hij op mij over als iemand die het geweldig vind om films te maken en niet als iemand die er met de pet naar gooit.

      /   Beantwoorden  / 
  2. alzado

    Het is waar waarom zou vin diesel expres te laat komen niet voor het geld en hij heeft ook bepaalde principes enzo , hij is een acteur die juist probeert anders te zijn dan anderen

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.