Meg Ryan overdosis op Net 5.

'' Meg Ryan, al een tijd niets meer van gehoord,'' denk je ineens wanneer je ziet dat de actrice vanavond in maar liefst twee speelfilms op tv is te zien.Ja, ooit was Meg Ryan (een anagram van Germany. Oeff, dat doet pijn!) hot. We spreken over het eind van de jaren tachtig. Meg had net haar fantastische scene in When Harry Met Sally en afgeleverd en was het schatje van Hollywood. O tempora, o mores. Nu is Ryan 45, wat gaat de tijd toch snel! Vanavond is ze te zien in French Kiss (1995) en Against the Ropes (2004).

Het genre waarin Meg Ryan het meest tot haar recht kwam was de romantische komedie die meer romantisch was dan komisch. French Kiss is er weer zo eentje. Prima voor de liefhebbers, maar ik kijk liever wat anders. Kate (Ryan) krijgt van haar verloofde te horen dat hij een nieuw liefje heeft, een Franse nog wel daar hij op zakenreis in Parijs was. Kate springt in het vliegtuig naar de Franse hoofdstad om te redden wat er te redden valt. Tijdens haar vlucht komt ze Luc (Kevin Kline) tegen, die haar in eerste instantie op een vieze manier gebruikt, maar later bloeit de romantiek helemaal op.

Later op de avond is Meg Ryan te zien in Against All Ropes. In deze film speelt ze een bokspromotor. Ja, echt waar, een vrouwelijke bokspromotor, dat kan natuurlijk niet goed gaan. Om iets te bereiken in de bokswereld moet ze tegen allemaal heilige huisjes aanschoppen. Heilige huisssjes.

French Kiss komt om 20:30 en Against the Ropes om 22:35 op Net 5. 

Lees ook:Roy Scheider op zijn best in The French Connection
Lees ook:Ashley Judd is here to save the world!
Lees ook:Filmagenda Valentijnsdag 14 februari
Lees ook:Raising Helen is een goede verklaring voor de neergang van de Uggs.
Lees ook:Probeer toch maar te lachen om Raising Helen

Eén reactie op “Meg Ryan overdosis op Net 5.

  1. Walter

    Kan niet.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.