Kiefer Sutherland nog minstens twee seizoenen in 24

Ik ben dolblij. Kiefer Sutherland zal nog tot minstens 2009 te zien zijn in 24. Hoewel de laatste seizoenen toch een stuk minder zijn dan vooral het eerste en toch ook wel het derde seizoen, is dit toch wel goed nieuws. Want hoewel de aandacht voor de serie elk seizoen wat meer afneemt, blijft het een speerpunt voor Fox. Het concept is misschien niet meer origineel na 6 seizoenen, maar wel nog steeds ijzersterk: vierentwintig uur van een adembenemende gebeurtenis in 24 afleveringen. En Kiefer Sutherland = Jack Bauer, die kan door niemand anders worden gespeeld. De man die nog tegen zijn eigen moeder 'I will kill you, if I have to' zou zeggen is dé rol van zijn leven. Vanavond is Kiefer Sutherland nog als filmacteur te zien in Taking Lives (2003).

Deze film gaat over een seriemoordenaar, wat blijkbaar bijster interessante mensen zijn aangezien er al zoveel films over zijn gemaakt. In Taking Lives, gebaseerd op een boek van Michael Pye, speelt Angelina Jolie special FBI-agent Illeana Scott. Wanneer twee Canadese collega's op zoek zijn naar een seriemoordenaar in Montreal wordt haar hulp ingeroepen. In Canada aangekomen komt Scott in contact met James Costa (Ethan Hawke), een galleriehouder. Samen proberen ze de moordenaar te vinden, maar meer en meer raken ze in elkaars web verstrikt.

Taking Lives komt om 22:30 op Net5. 

Lees ook:Kiefer Sutherland is de ideale boef
Lees ook:Filmagenda vrijdag 1 februari
Lees ook:Tom Cruise is goed in A Few Good Men!
Lees ook:Beklemmende spanning in Phone Booth.
Lees ook:Spanning op de vierkante meter

5 reacties op “Kiefer Sutherland nog minstens twee seizoenen in 24

  1. TVguide

    Ik vond seizoen 4 en 5 juist beter dan 2 en 3. (minder interne intriges en minder domme Kim en méér swat-team actie.)

    Dusse, ook ik ben blij dat Kiefer in dienst blijft van CTU.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Cobus

    Mee eens. 4 en 5 zijn bij mij ook het meest favoriet. Fox heeft beloofd meer actie in seizoen 7 en 8.
    En ik ben ook blij met deze aankondiging, vooral de film die er aan komt.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Joost

    Voor mij persoonlijk is het vooral het eerste seizoen dat erg veel indruk op me maakte. Maar uiteraard, alle seizoenen zijn de moeite waard. Altijd spanning, actie, intrige en overspel, fantastische tv!

      /   Beantwoorden  / 
  4. Devils son

    Seizoen 1 was top, seizoen 5 zat daar dicht achter. Ook seizoen 6 is wel aardig (kom je er ook achter wie de persoon is die in seizoen 5 de president zat aan te sturen).

      /   Beantwoorden  / 
  5. henk

    Voorlopig vind ik enkel seizoen twee een grote tegenvaller, seizoen 1 is erg goed maar seizoen 3 en 5 zijn ook erg goed.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.