Leo en Kate kussen als vanouds

Het is allemaal héél toevallig. Een paar dagen nadat is aangekondigd dat Leonardo DiCaprio en Kate Winslet voor de eerste keer na Titanic (1997) in dezelfde film zullen spelen, wordt Titanic uitgezonden. Of bestaat toeval niet? Ze zullen hun krachten bundelen voor de film Revolutionary Road. Uiteraard zit iedereen te wachten op een nieuw staaltje Hollywood-romantiek van de bovenste plank. Want wat hebben genoten van de twee tortelduifjes. ,,I'm the king of the world!'' Prachtig.

Ach ik maak het nu een beetje belachelijk, maar eigenlijk is Titanic een prima Hollywoodfilm. En als je leest Hollywood, dan weet dat er valse emotie, bombastische muziek en slow-motion beelden aan te pas komen. Als je je dus uitschakelt voor de ergernissen aan deze vervelende elementen, heb je drie uur romantisch plezier. Het verhaal van Titanic is bekend. De film is een flashback van de hoogbejaarde Rose. Zij was een van de opvarenden van de Titanic, het beroemde schip dat met man en muis verging. Op die trip kwam ze Jack tegen, de snotaap op wie ze smoorverliefd werd. Pak die zakdoeken er alvast bij, want dit houd je niet droog.

Titanic komt om 20:00 op RTL 4.

Lees ook:Michael Crichton, de goede man. Wie kent ‘m niet?
Lees ook:Zwijmelen met The Notebook
Lees ook:En nu dan die ene goeie van Sandra Bullock
Lees ook:Pure liefde in The Notebook.
Lees ook:Cameron Diaz straalt weer in A Life Less Ordinary.

Eén reactie op “Leo en Kate kussen als vanouds

  1. Maaike

    Hai, op youtube staat een of ander trailer van Titanic 2. Ergens anders op een forum wordt gezegd dat ie deze zomer op tv komt en in September in de bios? Wat ie hier van waar, is ie nou egt of niet?
    De link naar de trailer is:
    http://www.youtube.com/watch?v=7iOuYkbrx4w

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.