Zelfkastijding met Steve Martin.

Sommige acteurs zijn niet van het tv-scherm af te slaan. Van die typische lui die hun kop tijdens een avondje rustig zappen toch weer irritant op de buis weten te brengen. Steve Martin. Ik zie hem nooit in de bioscoop, maar als ik even zin heb in een film en net op de bank ben gaan zitten met een rood wijntje en wat blokjes kaas, oude natuurlijk, komt hij weer op mijn scherm. Wat is je probleem, jongen! Ga boeven vangen of zo, maar val mij alsjeblieft niet lastig met die misbaksels van je. En nee, je bent niet grappig, dat was je al niet in de jaren zeventig, niet in de jaren tachtig, niet in de jaren negentig en, je raadt het al, ook tegenwoordig blijk je nog steeds troep te produceren.

 

Hoe komen filmproducenten erbij om hem steeds weer voor een film te vragen. Alsof die mensen een signaal aan de wereld af willen geven dat deze film in ieder geval niet leuk wordt. Ga maar naar een andere film, deze was toch klote! Wat je met dit soort acteurs moet? Niets. Laat ze zelf maar aan het publiek duidelijk maken hoe enorm slecht ze zijn. Keer op keer, zonder blikken of blozen speelt meneertje een komische rol. Probeer verdomme eens iets anders. Je kunt het nog zo vaak proberen, het gaat niet lukken! Hallo, Aarde aan Steve Martin, wees eens realistisch en stop er gewoon mee. Er zijn nog zoveel leuke dingen die je kunt doen. Neo-expressionistische schilderijen maken bijvoorbeeld.

De nuance is ver te zoeken in dit stuk, maar ach, eens in de zoveel tijd moet dat kunnen. Dan moet die frustratie er gewoon uit. Steve Martin is vanavond om 18:50 op Veronica te zien in Sgt. Bilko, maar zelfs al zou je dat niet weten, dan zou je hem nog tegenkomen tijdens je tv-avondje.

Lees ook:Gewelddadige vader maakte Steve Martin grappig
Lees ook:Martin Lawrence is opnieuw tergend slecht in National Security.
Lees ook:Keihard lachen met The Frat Pack.
Lees ook:Hilary Duff brengt een lach op je gezicht.
Lees ook:Dat goede oude gevoel van Jackass

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.