In the picture: Tommy Lee Jones.

Het verhogen van de pensioengrechtigde is creëert in enkele gevallen een win-win situatie. Gandalf zou bijvoorbeeld achter de geraniums moeten plaatsnemen in plaats van orks te bevechten. Soms zou het echter beter zijn voor iedereen als het pensioen verlaagd zou worden naar 60. Tommy Lee Jones is in september 60 jaar oud geworden. Gefeliciteerd, Tommy! Prima gedaan, mooie carrière. Niets meer aan doen. Hier is uw gouden horloge, meneer, wilt u nu even plaatsmaken?

Men in Black (1997) vind ik een komische film, laten we daar niet flauw over doen. Maar voor de rest. "Somebody's gonna give you some money to perform a job, you do your best to make 'em a good hand… ", zei Tommy ooit. Hij heeft zich niet aan zijn belofte gehouden. Hij kreeg meer dan 20 miljoen dollar voor Men in Black 2, en wat zien wij ervan terug? Ik ben blij als Tommy de beslissing neemt om te stoppen met acteren, maar ik heb mijn goede hoop al laten varen. Under Siege, Batman Forever, US Soldiers, Space Cowboys, stuk voor stuk films die de niet de geschiedenis zullen halen als evergreens. Ik geef het eerlijk toe, Tommy is te stoer voor me. Zelfs op zijn vijftigste rolt hij nog over de vloer en schiet hij vijanden neer alsof hij twintig is. En dat met grijze lokken. De woorden 'zielig' en 'geen zelfkritiek' branden in mijn virtuele pen, maar ik ben Tommy gewoon niet waard. Dat is het, en niet anders.

Vanavond is Volcano (1997) om 20:30 op RTL 5 te zien. Daarin zal Tommy te zien zijn als bedwinger van een lavastroom en redder van de wereld.

Lees ook:Tim Burton wil Marilyn Manson: The Movie
Lees ook:2001: A Space Travesty. Leslie Nielsen speelt erin.
Lees ook:Filmagenda zondag 2 maart
Lees ook:BBC2 zet de kostuumfilm in de schijnwerpers
Lees ook:Tommy Lee Jones in bejaarde actie als US Marshal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.