Tim Burton wil Marilyn Manson: The Movie

Regisseur Tim Burton (The Corpse Bride, Sleepy Hollow, Big Fish) is totaal gefascineerd door het inmiddels stukgelopen huwelijk tussen Marilyn Manson en Dita von Teese. Zozeer zelfs, dat hij sterk van plan is er een film over te maken. Burton is op dit moment in gesprek met de shockrocker en zijn ex-vrouw om de twee naar het witte scherm te brengen. ,,Ik ben gefascineerd door Dita en Marilyn. Ze zijn een levend sprookje van de Gebroeders Grimm,'' verklaart Burton zijn gedrag. Vanavond zijn er twee films te zien van Tim Burton, Batman (1989) en Batman Returns (1992).

Veronica is nog steeds in een gekke bui. Werden eerder deze week alledrie de Naked Gun-films op één avond uitgezonden, vandaag worden we verblijd met drie delen uit de Batman-serie: Batman, Batman Returns en Batman Forever (1995). Waar de films over gaan, hoef ik geloof ik niet uit te leggen. In elke film is het Batman die een andere schurk bevecht. In de eerste twee films wordt Batman nog gespeeld door Michael Keaton, die dat niet onverdienstelijk doet. Fans van de comic hadden er een hard hoofd in toen Keaton werd aangekondigd als de nieuwe Batman, omdat de acteur tot dan toe vooral in komedie's had gespeeld. Na het zien van de eerste Batman-film nam hij alle twijfels weg. In Batman Forever wordt Batman gespeeld door Val Kilmer, wat ik persoonlijk een minder goede zet vond. Trouwens, ik moet zeggen dat ik niet echt één acteur associeer met Batman, terwijl ik dat wel doe met bijvoorbeeld Spiderman of de X-Men. Dat is denk ik een zwakte in de Batman-serie, omdat mensen geen grote held zien, maar een acteur die Batman speelt.

Batman komt om 19:00 op Veronica. Om 20:30 komt dan Batman Returns en de avond wordt afgesloten met Batman Forever om 22:55. 

Lees ook:Filmagenda zondag 2 maart
Lees ook:BBC2 zet de kostuumfilm in de schijnwerpers
Lees ook:Huwelijksweddenschap Clooney nu op 100.000 dollar
Lees ook:Filmagenda donderdag 24 april
Lees ook:Lachen vanavond! Ja echt, kei-leuk!

Eén reactie op “Tim Burton wil Marilyn Manson: The Movie

  1. Ricardo

    ik wil niet veel zeggen hoor..
    De Batman Reeks zwak???
    Zonder het Succes van deze reeks
    was er waarschijnlijk nooit zoveel geinvesteert in Spiderman,X-men films..
    En plus Batman is weer terug en beter dan ooit..volgend jaar met The Dark kight zullen we wel zien welke Superheld aan de top staat..

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.