Huwelijksweddenschap Clooney nu op 100.000 dollar

Een paar weken geleden kon je al lezen dat Michelle Pfeiffer en George Clooney een weddenschap hadden gemaakt over het wel of niet trouwen van de acteur. Toen was de inzet nog 1000 dollar, maar het bedrag is inmiddels danig verhoogd. De weddenschap over het feit dat Clooney gaat trouwen of niet staat tegenwoordig op niet minder dan 100.000 dollar. Pfeiffer in Tonight with Jonathon Ross op de BBC: "I bet him he would get married and he keeps inflating the bet from
100 dollars to 100,000 dollars. I still think he will, he's a handsome devil." Kijk, dat zijn de weddenschappen voor de rijken der aarde. Vanavond kunnen we in Batman & Robin (1997) zien hoe Clooney dat geld bij elkaar heeft gesprokkeld.

Deze film staat over het algemeen bekend als een van de slechtste Batman films ooit gemaakt. Het plezier van de  superheld wordt voor een groot deel verpest door de aanwezigheid van Arnold Schwarzenegger in de ultiem slechte rol van Mr Freeze. Daarnaast wordt door Alicia Silverstone het vervelende karakter Batgirl geïntroduceerd. Wat worden er in filmland soms toch rare keuzes gemaakt. Dan heb je zoveel Batman verhalen om uit te kiezen en dan komt dit eruit. Batman (Clooney) moet deze keer samen met maatje Robin Gotham City zien te bevrijden van Mr Freeze en Poison Ivy (Uma Thurman). Zij willen de stad namelijk bevriezen. Het resultaat zijn tenenkrommende grappen waar om de drie zinnen het woord freeze of cold in voorkomt.

Batman & Robin is om 20:30 te zien op Veronica

Lees ook:Clooney wacht nog steeds op geld van Pfeiffer
Lees ook:Tim Burton wil Marilyn Manson: The Movie
Lees ook:Michelle Pfeiffer zei NEE tegen Basic Instinct
Lees ook:Pitt, Damon en Clooney met handen in cement
Lees ook:Filmagenda zaterdag 24 februari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.