Jennifer Tilly: van actrice tot pokermiljonair

Acteurs en actrices die zingen naast het acteren zijn er in overvloed, maar hoeveel zijn er die er een baan als professioneel pokerspeler naast hebben? Misschien kennen jullie actrice Jennifer Tilly al van films als Bound, Liar Liar, Bullets over Broadway en Bride of Chucky. Deze opvallende dame is een tweede carriere begonnen als pokerpro. Op dit moment is ze een van de beste vrouwelijke pokerspelers. Ze schreef al WSOP 2005, het grootste pokertoernooi ter wereld, op haar naam. Wat een vrouw! Jennifer Tilly's visie op poker: ,,Weet je waarom je bijna nooit vrouwen ziet als seriemoordenaar? Maar wanneer je er een ziet, valt ze meteen op door haar vernijnigheid. Zo is het ook bij poker. De vrouwen die succesvol zijn in toernooien tegen mannen zijn zo competetief, zo intens, zo sterk…Het is ongelooflijk hoe goed een aantal van de beste vrouwelijk pokerspelers zijn!'' Vanavond is Jennifer Tilly gewoon terug bij haar oude baantje in Bride of Chucky (1998).

Zoals ik eerder al op filmoptv.blog meldde komen de Child's Play-films me de strot uit. Ik maak me er daarom zo snel mogelijk vanaf met deze kleine samenvatting. Chucky vindt ander pop. Vrouwelijk pop. Samen vormen ze de poppenversie van Bonny en Clyde. Ze gaan route 66 af om te moorden. Punt.

Bride of Chucky komt om 22:55 op RTL7. 

Lees ook:Filmagenda vrijdag 22 februari
Lees ook:Tonight Chucky gets lucky
Lees ook:Nu is het echt Enough, Jennifer Lopez!
Lees ook:De zachte, verleidelijke kant van Sigourney Weaver
Lees ook:Sorry Jack…Chucky’s back!

7 reacties op “Jennifer Tilly: van actrice tot pokermiljonair

  1. Joost

    Dat was idd een erg slechte hand, maar ik denk niet dat je aan dezelfde tafel als Ivy en Antonius terechtkomt als je niet eerder iets gepresteerd hebt. Zoals bijvoorbeeld het winnen van de WSOP. Maar ik moet toegeven, ze laat hier en daar wel eens een steekje vallen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Jasper

    Joost waarom verspil je je tijd uberhaupt dan aan zo’n slechte samenvatting over een Child’s Play film?
    Ik neem aan dat deze grappig bedoelt is? Hij slaat de plank volledig mis, de humor komt niet over en is in gebrekkig Nederlands geschreven.
    Het is namelijk “Chucky vindt een anderE pop” en “vrouwelijkE pop”.
    Wat probeer je nou werklijk te bereiken met zo’n slechte afsluiting van je post?

      /   Beantwoorden  / 
  3. pirke

    je schrijft “bedoelt is” – en klaagt over gebrekkig nederlands?

    verder is het pokeren van jennifer inderdaad interessanter dan de zoveelste chuckyfilm

      /   Beantwoorden  / 
  4. Joost

    Door de snelheid van het schrijven van een bericht kan er wel eens een foutje worden gemaakt…of twee…achter elkaar. Zie ‘Wat probeer je nou werkElijk te bereiken..’ Een foutje is zo gemaakt. Over het algemeen kan ik verklaren dat ik tevreden ben over mijn beheersing van de Nederlandse taal. Daarnaast dacht ik dat het wel leuk was om aan te geven dat een redelijk bekend actrice ook poker speelt. De een kan het een leuk bericht vinden, de ander niet, dat is uiteraard persoonlijk. Tenslotte vind ik de laatste Chucky-films zo enorm slecht dat ik er verder geen woorden meer aan ga verspillen. Het was in ieder geval niet grappig bedoeld. Dit is pure ernst!

      /   Beantwoorden  / 
  5. Maarten

    Ik vond het een interessante post, miereneuken over typfouten is nog storender dan mensen die echt zware spelvouten maeken.

      /   Beantwoorden  / 
  6. hnk

    Lol, een pokermiljonair, ze een een ongure donk!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.