Nu is het echt Enough, Jennifer Lopez!

Vanaf deze plek heb ik al genoeg gesproken over Jennifer Lopez aka Jenny from the Block. Kritische woorden die niet altijd goed werden opgepakt. Maar goed, toen was Enough (2002) nog niet op de Nederlandse televisie verschenen. Mijn God, Jennifer, wanneer heb je voor de laatste keer gelachen toen je jezelf in de spiegel zag? Neem jezelf aub niet te serieus.

 

Geluk zit 'm in de kleine dingen. Dat ondervindt ook Slim (wat een naam voor een personage dat gespeeld wordt door Jennifer Lopez). Jarenlang is ze gelukkig, in Enough betekent dat ongeveer 6 a 7 minuten aan filmtijd, totdat haar man raar gedrag begint te vertonen en haar terroriseert. Da's niet fijn en Slim gaat er dan ook samen met hun 4-jarige kind vandoor. Wat volgt is een Cape Fear-achtig verhaal waarbij haar man haar overal volgt. Zou Slim zich verstopt hebben in een grot in Afghanistan, haar man zou haar vinden, geen enkel probleem. Zeker niet in zo'n ongeloofwaardige film als Enough. De film draait om geweld en naar het einde toe wordt het allemaal echt iets te extreem met een J-Lo die zichzelf in martialarts verdiept. Wat een film zeg, genoeg is genoeg. De grote vraag is waarom een gerespecteerde regisseur als Michael Apted, die prima films als The World is Not Enough en Enigma maakte, zijn handen heeft gebrand aan Enough.

Fans van Jennifer Lopez zullen een fantastische avond hebben met Enough. RTL 5 zendt de waanzinnig slechte film om 20:30 uit. 

Lees ook:Jennifer Lopez’ nieuwe film El Cantate wordt opnieuw een drama.
Lees ook:Richard Gere wil dansen
Lees ook:Jennifer Lopez gaat deze keer niet voor het geld.
Lees ook:Het zit erop voor Jennifer Lopez. En ook voor J.Lo.
Lees ook:Pitt, Damon en Clooney met handen in cement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.