On Thin Ice is waargebeurd. Echt waar!

Groot drama vandaag op RTL4! Het is weer woensdag en dat betekent…de woensdagavondfilm. Een waargebeurd verhaal dat misbruikt wordt om jullie, nietsvermoedende kijkers, e-mo-tio-neel betrokken te laten geraken en daardoor de reclame-inkomsten van de RTL-groep op te schroeven. Deze week is het de beurt aan omlaaggevallen actrice Diane Keaton om jullie weer met z'n honderdduizenden tegelijk aan de buis te kluisteren met haar vertolking in On Thin Ice.

Een verschrikkelijke verhaallijn doet wederom zijn intrede. Maar ja, alles mag, want het is waargebeurd. Een weduwe verliest haar baan en wordt dan, om haar twee kinderen te kunnen onderhouden, een drugsdealer, daarna een drugsverslaafde en vervolgens een politie-informant. Jaja, het kan allemaal in de wondere wereld van het waargebeurde emo-drama op familiezender RTL 4. Het meest verbazingwekkende is dat Diane Keaton, toch een gerespecteerd actrice (onder andere The Godfather-serie) en regisseur, zich leent voor dit soort onzin. Maar goed, ik weet nu al dat er niet naar me geluisterd zal worden en dat On Thin Ice wederom de best bekeken film van deze week zal zijn.

Dus stem maar lekker om 20:30 af op RTL 4, want dan is On Thin Ice (2003) te zien. 

Lees ook:John Travolta wil BBC-documentaire over Scientology stopzetten
Lees ook:Deze week: Spaans drama en simpele Hollywood-actie
Lees ook:Gwyneth helpt pa een handje in Duets.
Lees ook:Deze week: Kippetjes willen weg.
Lees ook:Brittany Murphy in de hoofdrol in Uptown Girls

3 reacties op “On Thin Ice is waargebeurd. Echt waar!

  1. Rik

    Jij kan er wel niet van houden maar andere weer wel gezien de kijkcijfers elke week je kan wel merken voor wat voor films jij houdt andere zeik je af…

      /   Beantwoorden  / 
  2. Joran

    Zijn de kijkcijfers hier ook al heilig verklaard? Een duidelijke eigen mening als blogger vind ik helemaal niet verkeerd. Sterker nog, het lijkt mij juist een eerste vereiste. Als hij een stukje zou schrijven waar iedere televisiekijker zich in kan vinden, dan doe je ook iets niet goed.

    En mocht je het consequent niet met hem eens zijn, kun je toch nog je voordeel met dit blog doen: blind alles kijken wat Joost ‘afzeikt’.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Joost

    Mooie woorden, Joran! Ik zou het zelf niet beter geformuleerd kunnen hebben. Daar neem ik mijn petje voor af. Ik moet geloof ik kunnen zeggen wat ik wil op mijn eigen blog.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.