Film Sex and The City komt er volgens Sarah Jessica Parker

Liefhebbers van de serie Sex and the City spitst uw oren. Sarah Jessica Parker, Carrie Bradshaw in de serie, heeft gezegd dat er een kans is dat er een filmversie komt van de populaire tv-serie. Parker zei dat in Entertainment Tonight. Ze vertelde: ,,Dit is een erg lastige puzzel om te maken – maar niet om de reden die veel mensen denken, omdat, zover ik weet, alle actrices mee willen werken aan deze film.'' Ik sta nu niet direct te springen om een Sex and the City-film, en ik denk dat het ietwat aan de late kant is, aangezien de hype toch wel al een tijdje is overgetrokken, maar als Sarah Jessica Parker er gelukkig van wordt, hebben ze mijn zegen. Vanavond is ze samen met Bruce Willis te zien in Striking Distance (1993). 

Dit was nog het begin van de carriere van Parker en deze actiefilm draait dan ook helemaal om Bruce Willis. Hij speelt Tom Hardy, een agent afkomstig uit een familie met politiemannen. Wanneer hij samen met zijn vader achter een seriemoordenaar aangaat, wordt zijn vader vermoord. Hardy krijgt een probleem op zijn werk en gaat aan de slag bij de havenpolitie. Twee jaar later komt de moordenaar terug, maar alleen Hardy weet wie het is. Nou, dat klinkt me wel een partij spannend zeg.

Striking Distance komt om 20:30 op Veronica. 

Lees ook:Filmagenda zondag 20 december
Lees ook:Bruce Willis dankt Pulp Fiction-rol aan zijn kinderen
Lees ook:De hele familie Penn in At Close Range
Lees ook:De vijf beste film-agenten
Lees ook:Aangenaam genieten van Jessica.

Eén reactie op “Film Sex and The City komt er volgens Sarah Jessica Parker

  1. oud nieuws

    dat die film er komt is al enige tijd bekend. het kwam er nooit van omdat Kim Cattrall niet mee wilde werken en een paar maanden geleden heeft ze toch ja gezegd. het lijkt er op dat ET een oud interview heeft uitgezonden….

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.