Stallone: ”95 procent van de tijd hebben vrouwen gelijk”

Sylvester Stallone, die acteur met die achterlijke moeder inderdaad, heeft blijkbaar iets goed te maken bij zijn vriendin. Hij verklaarde dat het aan zijn vrouw te danken is dat hij zo gewoon is gebleven, ondanks zijn succes.  Stallone legt uit: ,,Ze zei: 'Je bent werkelijk een verschrikkelijk persoon…Je bent kritisch op alles behalve op dingen die over jezelf gaan.' Nu luister ik. Je moet mijn huis eens zien – alleen maar vrouwen. Zelfs de honden zijn vrouwelijk plus de schoonmaakster! Ik win niet één discussie. Vijfennegentig procent van de tijd, hebben vrouwen gelijk. Ze kunnen emotioneel zijn, maar ze hebben gelijk. Zoals wanneer ze zeggen dat je schoenen er niet uitzien of dat je stropdas verkeerd zit.'' Die Sly, wat een gevoelige kant zeg. Ik zie hem liever als de hersenloze barbaar. Vanavond heb ik weer de kans, dan wordt Rambo 3 (1988) namelijk uitgezonden. 

In Rambo 3 zien we John aan de slag gaan in Afghanistan. Maar niet op de manier waarop de Amerikanen er nu huishouden, nee, hij helpt hen en zijn helpen John. Zo hoort dat in een wereldgemeenschap. Met zijn allen tegen de Russen. Ach ja, zo zie je maar weer hoe de wereld in 20 jaar 180 graden is gedraaid. Rambo is in Afghanistan om een kolonel uit Russische handen te redden. Daarbij krijgt hij hulp van Afghaanse strijdknapen.

Rambo 3 komt om 00:35 op BBC1. 

Lees ook:John Rambo zet Afganistan op stelten.
Lees ook:Sylvester Stallone beschrijft de gruwelen in Myanmar
Lees ook:Rambo’s eerste bloed in twee delen
Lees ook:Sly: we zullen je missen.
Lees ook:Vrouw John Travolta haat zijn seks-scenes

Eén reactie op “Stallone: ”95 procent van de tijd hebben vrouwen gelijk”

  1. panadol

    Stallone kan nog geen discussie met een vijfjarig kind winnen dus hij zou de conclusie misschien wat dichter bij huis moeten houden.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.