Schwarzenegger is en blijft een topacteur.

Hoewel Arnold Schwarzenegger tegenwoordig iets intelligenter wil overkomen, was hij plusminus vijftien jaar geleden niet anders bekend dan als een bundel spieren met een slecht engels accent. Maar tijden veranderen, Arnold is een politieke grootheid die zich niet meer bezighoudt met het minderwaardige medium film. Jammer, maar helaas. Vanavond even een trip down to memorylane met maar liefst twee Arnies.

Ik heb geen idee waar we die eer aan te danken hebben om twee keer het prachtige lijf van Arnie te mogen zien, maar ik neem het met alle genoegen aan. Eerst worden we verblijd met Eraser, een actiefilm uit 1996. US Marshall John Kruger moet getuigen zien te beschermen. Op een gegeven moment moet hij Lee Cullen beschermen van agressieve mensen die haar dood willen. De film kostte 100 miljoen dollar, een groot bedrag voor een film als Eraser, die, hoewel onderhoudend, geen hoogvlieger is.

Daarna komt  vanavond Raw Deal (1986). Weer is Schwarzenegger een pliesi-agent. Door zijn enorme krachten is hij uit het elitekorps gezet. Maar als ze dan een maffianetwerk willen oprollen, wordt Arnie van stal gehaald. Een film uit de goede, oude tijd van Schwarzenegger en dat is altijd smullen.

Eraser komt om 20:30 op Veronica en Raw Deal om 22:45 op dezelfde zender. 

Lees ook:Goede Arnie redt de wereld in Terminator 2.
Lees ook:Arnie herrijst als Terminator 2
Lees ook:Moore tegen Schwarzenegger: ”Doe het zoals in Oostenrijk!”
Lees ook:Huwelijksweddenschap Clooney nu op 100.000 dollar
Lees ook:Schwarzenegger vertelt leugens voor eigen bestwil

Eén reactie op “Schwarzenegger is en blijft een topacteur.

  1. kevin

    ja, in de us kan je en acteur (lees pro leugenaar) en president (lees pro manipulator) zijn , maar ja, neem nu dat de helft van de bevolking oerdom of gek, is, dan heb je en goed acteur nodig, het zal welgoed zijn zo, het land moet ronddraaien niet vierkant

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.