Tweemaal Paul Walker in The Fast and The Furious en Joy Ride.

Fans van Paul Walker kunnen vanavond dubbelop genieten. De hunk, vooral populair onder middelbare scholieren, staat nou niet bepaald bekend om zijn sublieme acteerwerk, maar meer om zijn prachtige lichaam. Pompende spieren zijn Pauls' handelsmerk. En vanavond zijn die tweemaal in actie te zien. Eerst is hij te zien in The Fast and The Furious (2001), om vervolgens zijn kunsten te laten zien in Joy Ride (2001).

The Fast and The Furious is onder de jeugd wel bekend. Voor puisterige pubers zijn de snelle, opgepimpte auto's gecombineerd met de rondborstige vrouwen een ware droom. Paul Walker speelt een agent die undercover gaat om een  bende bedreven in het straatracen erbij te kunnen lappen. Die verhaallijn is slechts een reden om pijlsnelle actie in MTV-stijl over je tv-scherm te laten razen. The Fast and The Furious is niet geheel mijn stijl, maar liefhebbers van auto's en/of actiefilms zullen een prima avond beleven.

Na de actie van The Fast and The Furious zendt Veronica nóg een film met pretty boy Paul Walker uit, Joy Ride. Of het een reden is om de avond uit te zitten op Veronica is mij onbekend, aangezien ik de film nooit heb gezien. Op mij komt het over als uitbuiting van de plotselinge populariteit van Walker door het succes van The Fast and The Furious. Joy Ride gaat over een student die zijn vriendin Venna wil zien en daarvoor bereid is om half Amerika door te rijden. Hij neemt zijn broer mee, die net uit de cel komt. Er wordt een geintje uitgehaald, dat al snel uitmondt in serieuze problemen.

The Fast and The Furious komt om 20:30 op Veronica, Joy Ride is om 22:30 te zien.

Lees ook:Snelle auto’s, mooie vrouwen: 2 Fast 2 Furious.
Lees ook:Filmagenda donderdag 21 februari
Lees ook:Een actievolle avond vol pk’s op Veronica.
Lees ook:De Duitse Paul Verhoeven pakt uit.
Lees ook:Filmagenda zondag 6 januari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.