James Bond goes Dutch.

Voor wie nog niet helemaal kotsmisselijk is van al dat James Bond-gedoe, nog een kleine bijdrage van mijn kant. Niets te danken, ik doe het graag. Casino Royale, die nieuwe 007, wordt in de Verenigde Staten dik ingemaakt door een stelletje getekende pinguins (Happy Feet), maar dat deert de echte Bond-fan niets. Sterker nog, de Nederlandse echte-Bond fan komt vanavond aan zijn trekken, want onze Famke te zien in GoldenEye (1995).

 

GoldenEye was de eerste Bond-film waarin Pierce Brosnan de rol van de geheim agent op zich nam. Timothy Dalton was toch geen goede keus en de Bond-machine stokte voor even, want het duurde na License To Kill (1989) maar liefst zes jaar voordat er een nieuwe James Bond uitkwam. En wat waren we allemaal aan het smachten naar een nieuw avontuur van LadyLover Bond. James moet deze keer weer achter een stel Russen aan en daarna ook nog de chipkaart met de naam GoldenEye veilig stellen. Famke Janssen speelt een van de Bond-girls en weet je, haar dijen zijn dodelijk.

GoldenEye wordt vanavond om 20:30 uitgezonden op SBS6. En Hart van Nederland zorgt voor de afwisseling maar weer eens voor het irritante tussendoortje. 

Lees ook:James Bond heeft het aan de stok met de Russen
Lees ook:Bond, on Your service Majesty, You’re secret service!
Lees ook:Pussy Galore werpt zich op 007.
Lees ook:Bond-trivia voor de echte fan.
Lees ook:Live and Let Die is de engste Bond.

Eén reactie op “James Bond goes Dutch.

  1. Christian

    Jammer dat jullie ook zo pro Amerikaans zijn! In Nederland worden de pinguins afschoten door James Bond.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.