Pussy Galore werpt zich op 007.

Joehoe, het is nog steeds Bond-maand op Veronica. Er lijkt maar geen einde aan te komen. En daar is er weer eentje met gadgets die de tand des tijds niet heeft kunnen weerstaan. Het enige goede aan de Bond-films zijn de auto's en de Bond-girls. Ursula Andress was de eerste in Dr. No. De scène dat ze in haar witte bikini uit de zee komt lopen is een klassieker.Bond-girls zijn over het algemeen mooie verschijningen, maar ja, 007 kan iedereen krijgen.

 

De meest interessante Bond-girl is misschien wel Pussy Galore in Goldfinger (1964) . Dit karakter, gespeeld door Honor Blackman, is in de Bond-film Goldfinger's pilote en leider van 'Pussy Galore's Flying Circus', een groep bestaande uit vrouwelijke vliegeniers. In het boek van Ian Fleming is Pussy Galore een ware lesbische. Oh zeker, schrik niet, maar aan het einde van het verhaal weet Bond haar uiteraard te genezen van die ziekte. Andere bekende Bond-girls zijn Hally Berry (Die Another Day), Famke Janssen (GoldenEye), Terrie Hatcher (Tomorrow Never Dies), Grace Jones (A View to A Kill) en Denise Richards (The World is Not Enough). Mijn eigen favoriet is en blijft onze eigen Famke natuurlijk. Het zijn de dijen die het 'm doen.

Vanavondis Pussy Galore in actie te zien in Goldfinger, om 20:30 op Veronica. De boef Goldfinger heeft veel goud gestolen en Bond wordt ingeschakeld om dit probleempje op te lossen.

Lees ook:

 

Voor de echte mannen: Dr. No
- Nog een Bond. Poeh, poeh, wat een geluk zeg.

Lees ook:Bond-trivia voor de echte fan.
Lees ook:James Bond goes Dutch.
Lees ook:James Bond heeft het aan de stok met de Russen
Lees ook:Nog een Bond. Poeh, poeh, wat een geluk zeg.
Lees ook:Live and Let Die is de engste Bond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.