De trieste kant van Robin Williams in One Hour Photo

Robin Williams is vooral bekend van zijn flauwe komedie'tjes. Die man heeft zoveel talent, en nog doet er meestal niets mee. In 2002 kwam Williams met een geheel andere kant van 'm op de proppen. In One Hour Photo is hij eindelijk te zien in een serieuze hoofdrol. Deze film laat Williams veranderen van een lolbroek in een trieste eenzame winkelmedewerker. Het past hem, hij draagt de film met verve. Wie herinnert zich die fotoman nog, waar je die vrolijke vakantiefoto's bij ophaalde. In de psychologische thriller valt Williams weg in het decor, hij valt weg tegen alles, hij is die fotoman. Elke dag werkt hij in het fotolab van een grote supermarkt. Hij ontwikkeld foto's, geeft ze aan zijn klanten en, poef, weg is ie. Totdat hij een vreemde fascinatie voor een familie die hij vooral kent van hun foto's. Hoewel One Hour Photo zijn mindere momenten kent, heeft regisseur Mark Romanek, vooral bekend van videoclips van onder anderen REM, Linkin Park en Michael Jackson, perfect de klinische sfeer weergegeven van de wereld waarin de onbekende fotoman leeft. One Hour Photo komt om 22:45 op RTL7.

Lees ook:Filmagenda woensdag 16 januari
Lees ook:Filmagenda dinsdag 24 juni
Lees ook:Noami Campbell in nieuwe Spike Lee
Lees ook:Jumanji: A game for those who seek to find
Lees ook:Tarantino en Rodriguez doen het wel samen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.