Kevin Spacey is een grote leugenaar

Ik had Kevin Spacey altijd vrij hoog zitten, maar de laatste tijd begint hij me een beetje de keel uit te hangen. Nog geen maand geleden kondigt meneer met veel bombarie aan dat hij stopt met acteren. Wereldpers kijk mij nou eens, ik stop met acteren! En wat krijgen we vandaag te horen: Kevin Spacey gaat de rol van de slechterik Lex Luthor in Superman wederom op zich nemen. Wat moet je nou met zo'n vent! Make up your mind, please. Verder komen uit het roddelcircuit berichten dat Kevin Spacey de laatste tijd heel raar met zichzelf loopt te dansen. Een omstander zag Spacey 'standing near a corner booth and dirty dancing by himself.' Gaat het een beetje, meneer Spacey? Vanavond is hij ook in hogere sferen te zien in K-Pax (2001).

Een beetje een flauwe film, waarbij je je afvraagt wat je er eigenlijk mee moet. Simpelweg niet interessant genoeg om naar te kijken. Kevin Spacey speelt een alien die zichzelf prot noemt. Hij is naar eigen zeggen afkomstig van de planeet K-Pax. Met het zinnetje 'ja, tuurlijk, meneer…euh…prot, u bent uiteraard een alien van de planeet K-Pax. Komt u nu even mee?' wordt hij afgevoerd naar de psychiatrische inrichting, waar mijns inziens mensen die zichzelf prot noemen thuishoren. Een psychiater (Jeff Bridges) wordt aangesteld om hem te genezen, maar gelooft steeds meer in de fabeltjes van meneer prot.

K-Pax komt om 20:30 op RTL7. 

Lees ook:Officer Ripley vs. Aliens
Lees ook:Aliens brengt actie en spanning in uw huiskamer.
Lees ook:Fiorentino is een moeilijke meid.
Lees ook:Een beetje pech voor Master and Commander.
Lees ook:Thora Birch wordt tijdens seksscènes gecoached. Door haar vader.

13 reacties op “Kevin Spacey is een grote leugenaar

  1. Andrew Gerssen

    Vreemd genoeg vond ik dit toch wel een van zijn betere films, naast natuurlijk Se7en.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Gilius_Caesar

    Dat is zeker niet vreemd, het is een goede film, en er valt zeker niets af te doen van zijn acteerprestatie hier.

    Wie heeft er overigens nog nooit eens gedacht: “ik ga ander werk zoeken”. Maar daar staat natuurlijk geen filmploeg bij om het te filmen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. sieb

    Een beetje een flauwe film, waarbij je je afvraagt wat je er eigenlijk mee moet.

    ja zo kan je iedere film wel naar beneden halen. is gewoon een onderhoudende film met komische en met ontroerende momenten.

    maar joost mag het weten..zuurpruim

      /   Beantwoorden  / 
  4. profundiz

    Ja joost, kritiek moet je onderbouwen, en domme opmekingen van persoonlijke aard voor je houden. Hoe haal je het in je maffe hersens dat een vreedzaam iemand als prot inderdaad opgesloten moet worden, maar nog erger om dat hier te ventileren.

      /   Beantwoorden  / 
  5. proto

    Verbitterd artikeltje door een amateur recencist volgens de filosofie als ik maar zuur en afkrakend schrijf wordt ik misschien wel serieus genomen. Niet dus. Ga een vak leren (niet in de journalistiek aub en ook niet als filmrecencist) en hou verder gewoon je mond.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Joost

    Wat een kritiek allemaal zeg, en dat voor zo’n flutfilmpje! Ik vind het serieus erg vreemd dat K-Pax zoveel bewonderaars heeft. Mijn intentie was niet om verbitterd over te komen, sterker nog, ik heb geprobeerd die spreekwoordelijke komische noot te vinden. Maar goed, het is lastig om iedereen tevreden te houden. Verder wil ik nog kwijt dat dit een blog is en geen recensie-website. Ik geef mijn mening, vaak ongezouten, over deze films, en meer is het niet.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Chris

    “Verder komen uit het roddelcircuit berichten dat Kevin Spacey de laatste tijd heel raar met zichzelf loopt te dansen.” En dat moet je dan ook maar gelijk geloven? Kom op zeg, zoek een leven man, dus eigenlijk zou niemand op vorige besluiten terug mogen komen? Geloof me, dan heb je nog heel wat werk te verrichten om al die mensen over de kam te scheren Karel..

      /   Beantwoorden  / 
  8. otto

    liegen is fout, roddelen is nog erger.

    Waarom nodigen jullie allemaal niet eerst spacey uit.

      /   Beantwoorden  / 
  9. De Man

    Waarom staat deze blog flauwekul op Google Nieuws?

      /   Beantwoorden  / 
  10. Bart

    SLuit me 100% aan op ‘De Man’.

    Google news in diskrediet vanwege roddelblogs. Nieuwswaarde tot onder het vriespunt gedaald. Etc etc.

    Jammer hoor. Zou Joost connecties met iemand van Google hebben (of er werken).
    Kan geen andere verklaring verzinnen.

      /   Beantwoorden  / 
  11. Static

    Goed Afzeiken is iets dat je moet leren, Joost.

    Deze poging vind ik maar matig, gewoon niet geestig. nog even verder oefenen….

    K-pax vond ik verder erg aardig, mede omdat ik een schurfthekel heb aan al die Veronica Sci-fi series.

    Spacey is mijn Held

      /   Beantwoorden  / 
  12. the judge

    K-Pax was ee meer dan een aardige film. Ik heb heel wat mindere films gezien in mijn leven ( waaronder ook enkele die hier warm worden aanbevolen trouwens LoL)

    Maar een woord van advies, alvorens klakkeloos Spacey geruchten over te nemen, zou je eens bij grote filmrecencenten ( nederland en daarbuiten) te rade moeten gaan, die zullen je kunnen vertellen dat 99% van de geruchten aantoonbaar onjuist zijn.

    ‘t is maar een advies als je een beetje serieus wil worden genomen

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.