James Woods heeft een kinky week achter de rug

Acteur James Woods is veel in het nieuws deze week. En niet om de meest positieve zaken. Wie had dat ooit achter deze acteur gezocht? Eerst was hij in het nieuws omdat actrice Sean Young, onder meer uit Blade Runner, het verhaal over een harassment suit uit de doeken deed. James Woods claimde zo'n 20 jaar geleden namelijk 2 miljoen dollar wegens intimidatie van Young, zij zou de vriendschap tussen haar en de acteur namelijk te ver hebben laten komen. Volgens haar zat dit uiteraard anders: "I was like, 'Jimmy, look, these are normal feelings, if we still
feel this way in six months, we'll revisit the concept.' It was a crush
being turned down, that's all. It's so retardedly stupid that anyone could have believed it." Daarnaast kwam Woods ook nog eens in het nieuws met het verhaal dat de familie Simpson hem zou hebben verleid tot een triootje. Op onder meer TMZ.com staat te lezen dat OJ en zijn later gruwelijk vermoorde vrouw Nicole Brown hem in een hotel een aanbod deden tot een kinky night op hun kamer. Die James Woods maakt ook altijd wat mee. Vanavond is hij te zien in Be Cool (2005).

Dit vervolg op het succes Get Shorty! is een slechts een flauwe verwijzing naar het origineel. Nooit kan het niveau van Get Shorty! gehaald worden. Chili Palmer (John Travolta) is weer de man waar het allemaal om draait. Hij heeft nu genoeg van de filmindustrie. Dat wereldtje heeft hem toch niet gebracht wat hij ervan had verwacht. En dus gaat hij de muziekindustrie in. Als een vriend van hem, en muziekproductent, wordt vermoord, gaat hij zijn weduwe (Uma Thurman) helpen om het debuut van een aanstormend talent uit te brengen. In Be Cool is trouwens de laatste rol van acteur Robert Pastorelli (Beverly Hills Cop II, Dances with Wolves) te zien. Hij overleed in 2004 aan een overdosis.

Be Cool komt om 20:30 op Veronica

Lees ook:James Woods’ connectie met 9/11
Lees ook:Kiefer Sutherland is de ideale boef
Lees ook:Actrice Elizabeth Hurley op de bres voor kankerpatiƫnten
Lees ook:Zelfs blond kun je aan de top komen
Lees ook:Robert Redford moet niets hebben van plastisch chirurgie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.