De slechtste fooi-gevers van Hollywood

Veel heeft het niet met film te maken, maar het is toch wel een leuk berichtje. Een voormalig serveerster in Hollywood heeft namelijk een boek uitgegeven waarin ze praat over haar leven als bediende van de grote filmsterren der aarde. Ze heeft het ook over de sterren die minste fooi geven. Hier komen ze: Tobey Maguire, Madonna, Barbara Streisand en Gwyneth Paltrow proberen altijd onder dit extraatje voor de bediening uit te komen. Vooral in Amerika is dit een schande, want vaak is het enige loon dat de serveersters krijgen, de fooi. Een van die slechte fooigevers, Gwyneth Paltrow, is vanavond te zien in The Anniversary Party (2001).

De film is mede-geschreven en geregisseerd door de actrice Jennifer Jason Leigh. Ik had er nog niet van gehoord, maar toen ik wat verder zocht op het internet leek het me wel een interessant project. Een beetje Festen-achtig, heb ik het gevoel. The Anniversary Party gaat over een celebrity-koppel dat al een tijdje getrouwd is, maar waarvan de man, een schrijver, meer succes heeft dan de vrouw, een actrice. Als een van zijn boeken wordt verfilmd, geeft hij de hoofdrol niet aan zijn vrouw, maar aan een van haar grootste concurrenten. Op een door hen gegeven feestje gaat het, onder invloed van drugs en alcohol, helemaal verkeerd.

The Anniversary Party komt om 23:15 op Canvas. 

Lees ook:Gwyneth helpt pa een handje in Duets.
Lees ook:Tarantino: ”Gwyneth Paltrow niet trampy genoeg”
Lees ook:Mariah Carey versus de pornofilm.
Lees ook:View From the Top is en niet grappig en niet romantisch
Lees ook:Hard Eight is een goede gok voor vanavond.

4 reacties op “De slechtste fooi-gevers van Hollywood

  1. Bob

    Hier zaten we op te wachten,ga zo door!!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. jan

    hier zaten we echt op te wachten :S

      /   Beantwoorden  / 
  3. Andrew Gerssen

    Ik weet wie er geen fooi geeft:
    Mr. Pink.

    “I don’t tip because society says I have to. All right, if someone deserves a tip, if they really put forth an effort, I’ll give them something a little something extra. But this tipping automatically, it’s for the birds. As far as I’m concerned, they’re just doing their job.”

      /   Beantwoorden  / 
  4. Joost

    Hahaha, erg leuk. En daarnaast een prima uitleg van Mr. Pink om geen fooi te geven.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.