Horrorfilm Scream en horrorspoof Scary Movie naast elkaar

De reden ontgaat me volledig, maar Veronica is deze week nogal op de Scream/ Scary Movie toer. De verschillende delen van de horrorfilm en de parodie daarop worden naast elkaar geprogrammeerd, dat is leuk. Gisteren zagen we al Scream 2 en Scary Movie 2, en de dag daarvoor Scream en Scary Movie. Jammer alleen dat Scream vele malen beter is dan de flauwe humor van Scary Movie. Wie een beetje kan tellen, weet dat we vanavond aan deel drie zijn aangekomen.

En dat is het deel waar beide films dik de mist in gaan. Ik vond Scream 1 en 2 gewoon erg goed, wat niet te zeggen valt van Scary Movie 1 en 2, want dat is dikke prut. Scream 3 heeft niet de originaliteit van de eerste twee delen. Het leuke aan de film was dat de karakters en het verhaal zich aan de standaard horrorregels houden, en dat ook uitspreken. In dit derde deel wordt verteld dat een derde deel zich aan dezelfde regels houdt als het tweede deel. Meer van hetzelfde dus. Deel drie was het laatste deel van de Scream-serie, en het is wel weer te prijzen dat de makers op tijd inzagen dat het niets meer zou worden met eventuele vervolgfilms. Daarvoor een dikke pluim.

Scary Movie 3 komt om 20:30 op Veronica, Scream 3 komt om 22:00. 

Lees ook:Kijk uit voor Scary Movie en The Silence of the Hams
Lees ook:Een goede daad van Drew Barrymore
Lees ook:Mel Gibson heeft toch humor
Lees ook:Filmagenda dinsdag 25 maart
Lees ook:The Creeper bezoekt ons voor de tweede maal.

2 reacties op “Horrorfilm Scream en horrorspoof Scary Movie naast elkaar

  1. Chellieee

    Ik ben er niet mee eens dat scarie movie prut is! het zijn wel flauwe grappen maar k vindt ze heel grappig het is de leukste comedie voor mij.. dus geen prut! misschiend an wel voor jullie maar niet voor mij.. scream is ook Goed.. en lekker eng!

    maarjaa.. Beledig scarie movie niet ;P
    haha.. doeeegg

      /   Beantwoorden  / 
  2. alysha

    Uuh ik vind scarry movie wel goed hoor droge humor is toch oké en sream is ook goed :)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.