Hoe plat kan plat zijn: Deuce Bigalow.

Ik heb mijn afkeer voor alles wat uit de handen komt van Rob Schneider meerdere malen uitgesproken. Maar toch, het laatste woord is hier zeker niet over gevallen. Want zolang er mensen bestaan die naar zijn films kijken, zullen er wangedrochten worden geproduceerd. En daar wordt niemand blijer van. Want wie heeft nu echt genoten van The Hot Chick, Deuce Bigalow, of The Animal? Nou?

Van die films is Deuce Bigalow: European Gigolo wel het grootste gedrocht, maar ook het eerste deel Deuce Bigalow: Male Gigolo (1999) kan in de Top 100 Slechtste Films ooit plaatsnemen. Het probleem met de films van Rob Schneider is dat alles zo ontzettend plat moet. En dat is leuk voor ongeveer vijf minuten, maar nadat je zijn truukje doorhebt is elke scene van A tot Z te voorspellen. Daarnaast is de acteur zelf erg beperkt. Een rare gezichtsuitdrukking hier, een klunzige actie daar en dat is het wel met zijn kwaliteiten. Deuce Bigalow: Male Gigolo gaat over een aquariumschoonmaker zie per ongeluk als gigolo aan de slag gaat. De grap zit erin dat hij allerlei vreemde vrouwen met vreemde wensen tegenkomt.

Deuce Bigalow: Male Gigolo komt om 20:30 op Veronica (waar anders?). 

Lees ook:Topprestatie van Rob Schneider in Hot Chick
Lees ook:Hollanders spotten in Deuce Bigalow: European Gigolo
Lees ook:Ludo Sanders en Daan Schuurmans verkopen hun ziel
Lees ook:Rob Schneider moet niets meer hebben van antisemiet Gibson.
Lees ook:Filmagenda vrijdag 18 april

4 reacties op “Hoe plat kan plat zijn: Deuce Bigalow.

  1. martijn

    oke, die kerel of vrouw die hier rob schneider zit uit te kafferen, wa een l*ser!! heb het over die kerel/vrouw en nie RS. gij zit hier ma gewoon wa kritiek te geven op acteurs, die het veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel verder dan jou gebracht hebben. want als je toch zo goed weet wat een acteur moet zijn, waarom ben je dat dan zelf niet. omdat je wrs nog niet in de beurt komt van de kwaliteiten die rob schneider heeft. hilarische man moet ik zeggen. vond da het ma ff gezegt moest worden!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Joost

    En dan is mijn grote vraag, als Rob Schneider je grote held is: Wie vind jij dan een slechte acteur? Johnny Depp? Robert De Nirto? Jack Nicholson? Roept u maar!

      /   Beantwoorden  / 
  3. trompetje

    rob sneider is plat, heeft niet veelkwaliteiten, oke, maar hij is in male gigolo wel leuk vind ik.
    ok, soms zijn de grappen vrouwonvriendelijk, zoals de vader in het toilet, maar er zitten ook manonvriendelijke grappen tussen:dit voor de beledigde vrouwpuristen. gewoon naast je neer leggen zou ik zeggen en daarna de flauwigheid weer hoogtij laten vieren. want als je niet tegen flauw kan moet je em gewoon niet zien want dan wordt ie nergens hilarisch.

      /   Beantwoorden  / 
  4. roy

    Rob schneider is superlache in the animal en in male gigolo ook,een platte grappen film mag ook wel eens.als je daar niet mee kan lachen dan moet je ook niet naar scray movie of dat soort films kijken.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.