Watch out for the Beverly Hills Ninja!

Beverly Hill Ninja (1997) werd bij het uitkomen verguisd. Gemakkelijke humor, geen diepgang, en een simpele verhaallijn. Allemaal waar. Maar wat anders kun je verwachten van een film die als tagline 'Kung Fool' heeft? Beverly Hills Ninja is op zijn best in een balorige bui, of melig zoals 16-jarige meisjes deze gemoedstoestand neigen te noemen. Dan is het humor op z'n best!

 

Een ninja vindt een blanke baby die wordt opgenomen in de groep. De baby, Haru (Chris Farley) wordt opgevoed met de waarden en normen van de ninja. Alleen, een probleem, hij past totaal niet in het plaatje. Haru is een vadsige blanke Amerikaan die op de koop toe ook nog lomp is. Om zijn kunde te bewijzen moet hij een moord oplossen. ''I'll go to the Hills of Beverly.'' Zoals eerder gezegd, is Beverly Hills Ninja eerder een cultklassieker in de categorie Dumb & Dumber, Kingpin en American Pie. Doldwaze slapstick komedie.

De Beverly Hills Ninja is vanavond vanaf 00:45 in actie te zien op SBS6. Een van de laatste kunstjes van wijlen Chris Farley.

Lees ook:Filmagenda zaterdag 19 januari
Lees ook:Filmagenda zaterdag 17 november
Lees ook:Een gezapig lachje voor Black Sheep.
Lees ook:Chris Farley belichaamt de triestheid van een komiek.
Lees ook:Filmagenda zondag 16 maart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.