Mr. Deeds: don’t read the reviews!

Recensie's beoordelen is lastig. Sommige recensenten zijn simpelweg nooit tevreden en altijd negatief. Ik ben geen recensent, maar schaar me toch maar in datzelfde rijtje. Anderen worden afgekocht door een filmmaatschappij. De recensie's die in kwaliteitsmedium Spits! verschijnen, zijn niet objectief. Alles wat er gebeurt is fantastisch en zelfs Kurt Russell wordt een goede acteur genoemd. De films waar Adam Sandler in speelt, ik schreef het afgelopen week al eens, zijn over het algemeen niet om aan te zien. Om die stelling kracht bij te zetten heb ik eens wat recensie's over Mr. Deeds (2002), om 20:20 te zien op Veronica, achter elkaar gezet. Ach ja, Click, Sandlers' nieuwe film draait in de bioscopen en wie moet daar voor boeten. Inderdaad, de man van de straat.

 

Joe Baltake in de Sacramento Bee: ,,The latest Adam Sandler assault and possibly the worst film of the year.'' Alsjeblieft, Adam, ik sta niet alleen in mijn negatieve oordeel. ,,Adam Sandler is to Gary Cooper (speelde in het origineel, JvT) what a gnat is to a racehorse,'' schrijft Robert Butler in Kansas City Star. Ik weet niet wat een gnat is, maar het klinkt als een dier dat er lelijk uitziet. ,,Returning aggressively to his formula of dimwitted comedy and even dimmer characters, Sandler, who also executive produces, has made a film that makes previous vehicles look smart and sassy,'' verklaart Kirk Honeycutt in Holywood Reporter. Uiteraard zijn er ook positieve recensie's, maar die zoek je maar lekker zelf op.

Mijn punt is duidelijk. Adam Sandler zuigt, en als je echt een avond chagerijnig voor de buis wil zitten is Mr. Deeds een uitgelezen mogelijkheid.

Lees ook: Sandler kiest voor het geld. Veel geld.

Lees ook:Multi-talent Adam Sandler is meer dan een Waterboy.
Lees ook:Sandler kiest voor het geld. Veel geld.
Lees ook:Adam Sandler stuit homo-organisaties tegen de borst.
Lees ook:Adam Sandler laat zijn aloude truukje weer zien.
Lees ook:Filmagenda vrijdag 29 januari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.