Harry Potter wordt al echt een grote jongen!

Het zal nog meer dan een half jaar duren en nu al…nu al…is de trailer van de nieuwe Harry Potter te zien. De vijfde Potter-film, genaamd The Order of the Phoenix, zal pas in juli 2007 de zieltjes van ongeduldige kindjes verwarmen,maar uiteraard worden de onwetenden vlak voor Sinterklaas en kerst nog even lekker gemaakt om het boek of een eerdere film aan te schaffen. Hieronder is de trailer alvast te zien, maar om al helemaal in de sfeer van juli 2007 te komen wordt de tweede Harry Potter vanavond uitgezonden.

 

In de trailer is te zien dat onze Harry al een dagje ouder wordt. Hij begint al echt een grote jongen te worden, alhoewel zijn eerste baardharen, een teken van echte mannelijkheid, nog ver te zoeken zijn. Weten jullie nog, toen onze Har nog een lief, klein mannetje was? In de tweede Harry Potter-film, The Chamber of Secrets, zit de hoofdpersoon in het tweede jaar van Zweinstein. De elf Dobby duikt op uit het niets om Harry te waarschuwen niet meer naar Tovenaarsschool Hogwarts te gaan. Maar Harry zou Harry niet zijn, als hij niet toch zou gaan. Dan gebeuren er rare dingen. Zoals je kunt lezen, is ook de tweede film een positief realistisch werk geworden.

SBS6 zendt Harry Potter and The Chamber of Secrets (2002) uit en jullie weten wat dat betekent. Het eerste deel is te zien van 20:30 tot 22:30, dan lekker een uitzenidng Hart van Nederland, en om 22:50 begint Harry Potter weer. Welke idioot heeft deze constructie ooit uitgevonden?

Lees ook:Harry Potter ontdekt een kamer vol geheimpjes
Lees ook:Warner Bros. niet blij met carrièremove Radcliffe.
Lees ook:Olsen Twins verslaan Harry Potter.
Lees ook:Daniel Radcliffe voorspelt dood Harry Potter
Lees ook:Duitse Harry Potter-fans opgelet.

Eén reactie op “Harry Potter wordt al echt een grote jongen!

  1. Floor

    Jaa Harry Potter is vet! Ik heb al helemaal zin in de vijfde film en Dan begint een al een echte idool te worden voor duizenden meisjes… en rupert ook hoor! De hoofdrolspelers worden groot en kunnen telkens beter acteren… ze groeien echt

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.