Borsten Kirsten Dunst waren een probleem bij Spider-Man 3

Tja, ook dit nieuws moet je meenemen als filmblog. Het gaat immers over dé blockbuster van dit moment, Spider-Man 3. Wat is het geval. De borsten van Kirsten Dunst waren niet goed genoeg voor Spider-Man 3. Want hoewel we in Spiderman 1 al getuige waren van de borstpartij, moest die groter zijn in het tweede vervolg. Waarom weet niemand, maar het moest. Kirsten Dunst moest dus de hele film een bh met pads dragen. Gelukkig vond Dunst het niet erg, Nee, ze vond het zelfs sexy. Nou, gelukkig maar. Vanavond is Dunst te zien in de highschoolfilm Bring it On (2000).

Qua filmkeuze is duidelijk te zien dat dit het begin van de carriere van Kirsten Dunst was, want erg veel heeft Bring it On niet om het lijf. Het is zo'n typische highschool film waar alles in hokjes wordt geplaatst en uiteindelijk het goede overwint. Torrance Shipman (Dunst) wordt gekozen tot de nieuwe captain van cheerleaderteam The Toros. En als je denkt dat dit een leuk baantje is, zit je goed fout. Eén grote ellende kan ik je vertellen. Torrance heeft alleen maar problemen, met haar vriendje, met de danspasjes en met die gemene tegenstanders. Verwacht niet teveel van Bring It On, want dan kan het alleen maar tegenvallen.

Bring it On komt om 20:35 op Tien. 

Lees ook:Komt er een Spider-Man 4?
Lees ook:Let’s Bring it On, Kirsten Dunst!
Lees ook:Kirsten Dunst laat zien wie het populairst is
Lees ook:Spider-Man is ook maar een mens
Lees ook:Denise Richards en Kirsten Dunst hebben ruzie

Eén reactie op “Borsten Kirsten Dunst waren een probleem bij Spider-Man 3

  1. Swahili

    ‘Qua filmkeuze is duidelijk te zien dat dit het begin van de carriere van Kirsten Dunst was, want erg veel heeft Bring it On niet om het lijf’

    Klopt niet helemaal. Ze heeft namelijk eerder al in een aantal andere films gespeeld zoals Interview met een vampier en Jumanji.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.