Ook in Bring it on again wordt er geroddeld.

Highschoolfilms zijn er in alle soorten en maten, maar één ding hebben ze gemeen: ze maken goed gebruik van de hokjesgeest die heerst onder tieners. Als je niet bij de nerds hoort, dan wel bij de gothics, de footballspelers of de cheerleaders. Vanavond worden ons maar liefst twee higschoolfilms op ons bordje getoverd. Een komedie, Bring it on again (2004), en een thriller, Gossip (2000).

Bring it on Again is een standaardproduct dat de cheerleadercultuur maar weer eens aanhaalt. Alle cheerleaders zijn bitches, right. Monica is het nieuwe meisje op school. op haar vorige school was ze head-cheerleader, wat blijkbaar een erg gewilde positie is want op haar nieuwe school wil ook iedereen het zijn, inclusief Monica uiteraard. niet iedereen is het daarmee eens en er ontbrandt een stammenstrijd waarna Monica besluit een eigen team op te richten. Typisch Amerikaans, je moet er van houden.

Gossip is iets meer te pruimen dan Bring it on, hoewel het allemaal nog geen rozengeur en manenschijn is. Voor een schoolproject verzinnen drie studenten een wel heel luguber verhaal. Ze doen namelijk een proef over roddelen en daarvoor brengen ze zelf de wereld in dat een meisje door haar vriend is verkracht. Het meisje was desbetreffende avond out en weet zich niets te herinneren, waardoor ze het verhaal gaat geloven en alles een ietsiepietsie uit de hand loopt.

Gossip komt om 22:40 op Net 5  en Bring it on again om 22:35 op Veronica.

Lees ook:Kirsten Dunst laat zien wie het populairst is
Lees ook:Let’s Bring it On, Kirsten Dunst!
Lees ook:Michelle Pfeiffer alleen naakt met toestemming kinderen
Lees ook:Never Been Kissed op de high school.
Lees ook:Een eerbetoon aan een grootheid: Jean-Claude van Damme

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.