Charlize Theron aangeklaagd voor dragen verkeerd horloge

Actrice Charlize Theron is aangeklaagd voor het dragen van het verkeerde horloge tijdens een filmfestival. De horlogemakers van Raymond Weil hebben de Oscarwinnares getekend als gezicht voor hun $7000 Shine-klokjes, en ze waren totaal van slag toen ze Charlize met een horloge van Dior over de rode loper van het Filmfestival van Texas zagen lopen. Oops! Dit is te lezen op Starpulse.com. Volgens een website was de deal tussen Weil en Theron maar liefst 20 miljoen dollar waard, en nu wil de horlogefabrikant hun geld terugzien. Hun advocaat: ,,Als je een model bent voor Ralph Lauren, kun je niet met een Gucci verschijnen tijdens de Oscaruitreiking. Ze heeft onze hele campagne ondermijnd. We hebben een fortuin uitgegeven aan een reclamecampagne rond haar, en nu zet ze ons voor gek in de industrie door een Dior te dragen.'' Ik kan me er wel iets bij voorstellen. Beetje dom. Vanavond is Charlize Theron te zien in The Cider House Rules (1999).

Dit is een beetje een gezapige film, gebaseerd op het gelijknamige boek van John Ir ving, van de Zweedse regisseur Lasse Hallström (What's Eating Gibert Grape, Chocolat). De hoofdrol is voor Spidey Tobey Maguire. Hij speelt Homer, een wees die in het weeshuis waar hij woont onderwijs krijgt in de geneeskunde. De dokter die hem onderwijst is een voorstander van abortus, waarover Homer een geschil krijgt met hem. Hij besluit het weeshuis te verlaten en op een boerderij te gaan werken. Daar krijgt hij weer met dezelfde gewetensproblemen te maken. The Cider House Rules speelt zich af tijdens WOII, waar behalve een verlamde man niets van te merken is, en misschien dat die tijd, de jaren veertig, het soms wat belegen maakt.

The Cider House Rules komt om 23:45 op BBC1. 

Lees ook:Filmagenda woensdag 16 juli
Lees ook:Het Monster in Charlize Theron.
Lees ook:Van ABBA naar Chocolat
Lees ook:Daphne: thanks for nothing!
Lees ook:En wederom doet de BBC wat het belooft op horrorgebied

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.