Orlando Bloom twijfelt over Pirates 4

Komende woensdag gaat de derde Pirates of the Carribean-film wereldwijd in premiere, maar het speculeren over de toekomst van de piratenfilms is al begonnen. Waar Johnny Depp al eerder aangaf blij te zijn om nog een aantal PotC-films te maken, weet Orlando Bloom het nog niet. ,,Het is zo ontzettend leuk om te maken, maar ik denk echt dat er een einde aan komt met deze trilogie van films…maar de producers hebben nog niet gezegd dat het einde verhaal is,'' vertelt Bloom. De Britse acteur, gekozen tot Sexiest Guy of 2007, geeft toe dat hij een aantal vervolgen een slecht idee vindt. ,,Kun je je Pirates 10 voorstellen? Ik met een rollator en Johnny in een rolstoel.'' Ik geloof dat veel fans dat idee toch wel zien zitten. Vanavond is Orlando Bloom te zien in Troy (2004).

Troje: een legendarische plek in het huidige Turkije waar menig robbertje is uitgevochten en vooral bekend van het boek de Ilias geschreven door Homerus. Over de film kan helaas niet worden gezegd dat ie legendarisch is. Een mooie cast met Brad Pitt, Eric Bana en Orlando Bloom en een prima regisseur met Wolfgang Pedersen van onder meer Das Boot kunnen niet brengen wat je van ze verwacht. Troy probeert de vergelijking te halen met Gladiator, maar dat mislukt volledig. De film bestaat helaas teveel uit clichees en met vervelende overgebruikte special effects. Troy vertelt het verhaal van de Trojaanse oorlog. Het is 1200 voor Christus en Paris besluit haar man koning Menelaos van Sparta te verlaten voor Paris, prins van Troje. De koning laat dit niet op zich zitten en besluit de strijd aan te gaan met de Trojanen.

Troy komt om 20:30 op SBS6. 

Lees ook:Pitt en Bloom geven Troy wat pit
Lees ook:Orlando Bloom verruilt het witte doek voor het podium
Lees ook:Johnny Depp bijna naakt in porno-stripboek.
Lees ook:5 minuten van de nieuwe Pirates op Veronica!!!
Lees ook:De actrice in Paris Hilton

27 reacties op “Orlando Bloom twijfelt over Pirates 4

  1. Mirjam

    Ik zou het wel leuk vinden als er nog een Pirates 4 komt, maar meer delen moeten het ook niet worden. Wel moeten ze alle 3 meespelen: Keira, Orlando en Johnny, anders is de film niet leuk. Zij moeten er allemaal bij!
    maar na een deel 4, moeten er niet meer delen bij komen, want dan wordt het gewoon supersaai.
    Bij harry potter hebben ze wel al bijna 5 delen, maar dat komt omdat er ook echt boeken van zijn geschreven. Dat is toch anders

      /   Beantwoorden  / 
  2. Kees

    Mirjam, hou je schaamlippen eens op elkaar, d’r komt alleen maar gepruttel uit.
    Wat een slap gelul zeg: Als er boeken van zijn mogen er wel tig delen? Hoe denk je dat een film wordt gemaakt? Aan de hand van een script ja!
    Nietje d’r door en je hébt een boek. Dus hou nu je mond maar weer en ga aan de afwas.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Klaas

    Kees doe niet zo aggressief man, dat is haar mening. Klaar is kees ;)

      /   Beantwoorden  / 
  4. anne

    Nou jongens en meisjes, zeker weten dat er een deel 4 komt, Orlando gaat dus in deel drie “dood” maar ook weer niet, en Jack gaat de horizon tegemoet met weer een nieuw plan. Over open einde gesproken.
    Nou ik ben er klaar voor. 158 minuten amusement.
    JK Rowling mag trouwens op het niveau waarop ze boeken afleverd ook gerust door van mij na deel 7 maar zal dat helaas niet doen…..

      /   Beantwoorden  / 
  5. Girl

    Heeyy,,
    Het zou toch juist heél vet zijn als er nog meer Pirates delen kwamen, dan kun je je er juist op verheugen…
    En mij lijkt ook niet dat het dan saai word ofso… maar dat kan iedereen voor zichzelf beslissen, en vind je het saai worden ; nou dan ga je er toch gewoon niet meer naar toe !

      /   Beantwoorden  / 
  6. Suus

    Er moet een Pirates 4 komen. IK moet weten hoe het verder gaat met Will.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Lisa

    Er moet wel een deel 4 komen.. Je zag op het einde Jack op zo’n kaart kijken waar hij heen ging varen.. en Will die zit dus vast op die boot misschien kunnen ze dan laten zien of hy zichzelf op een of andere manier weet te redden.. hoe het met hem en Elizabeth gaat.. gaa zoo maar door. Dus er moet gewoon een deel 4 komen

      /   Beantwoorden  / 
  8. Mary

    je hebt gelijk Lisa!
    Het is een te open einde,dus nu verwacht iedereen wel dat er nog een deel komt
    wel leuk natuurlijk,maar dan moet het ook
    een keert stoppen,want ze kunnen er toch niet hun hele leven mee doorgaan?
    (ookal zou dat misschien wel leuk zijn;))

      /   Beantwoorden  / 
  9. Inge

    t zou wel coowl zijn als er nog een deel zou komen en ik denk dat dat ook wel gaat gebeuren want die films zijn echt letterlijk goudmijnen. k vind het einde van deel 3 ook TE open om geen vervolg van te maken.. t was niet echt een happy end maar zoals iemand anders al zei: het is niet leuk als alleen johnny en keira meespelen,,, orlando moet er ook bij! t zou dom zijn als er opeens voor hem een andere acteur in de plaats zou komen vind ik

      /   Beantwoorden  / 
  10. bjorn bom

    pirates 3 was super!! er komt wel een 4e deel en dat is helemaal mooi….en waarschijnlijk ook nog een 5e en 6e deel…maar Orlando Bloom wil daar waarschijnlijk niet aan meewerken…nou jah we zien wel…de film zijn in iedergeval super mooi gemaakt! GA ZO DOOR!!

      /   Beantwoorden  / 
  11. henk

    Ik hoop op een vierde deel zonder Knightley en die elf, wat die zijn toch zo irritant. Ik hoop op een vierde deel waarin Depp als Jack Sparrow centraal staat, waarbij er wat minder monsters en verhaallijnen betrokkken zijn en wat meer amusement. Want deel 3 vond ik enorm tegenvallen.

      /   Beantwoorden  / 
  12. Erukk

    Deel 4 is nou zeker. Ze willen ook deel 5 en 6 maken. Ik hoop dat Jack de aap meer in de film voorkomt hij is super grappig.

    Erukk

      /   Beantwoorden  / 
  13. Ikke

    hey

    k vind t SUPERGOED dat er dan toch nog een 4de deel komt, tis zoals iedereen zegt, het is een TE open einde voor de 3de film (die trouwes gewoonweg fantastisch is!!!!!)

    ben eerlyk gezegd al n tydje op zoek om info over n eventuele 4de POTC-film te vinde, ma vond helemaal nix
    By deze weet ik dit nu dus ? Oe ben je dat trouwes te wete gekome as kzo nieuwsgierig mag zyn, Erukk ?

      /   Beantwoorden  / 
  14. Ruud

    Keira Knightley heeft al gezegd te stoppen na pirates 3. En Orlando Bloom ziet het ook niet meer zitten. Dat heeft hij in een intervieuw gezegd.
    En Will is ook niet meer te redden omdat hij dan dood gemaakt moet worden. En als je bleef zitten in de bios, dan zag je aan het eind ( na de ondertiteling) dat Elizabeth met een kindje bij d’r, 10 jaar later, Will aan het opwachten was. Dan zie je Will naar d’r toe lopen en ziet z’n kind. Dus als ze nog een 4 maken, en dan word Will dus gered, klopt het helemaal niet meer..Dat kindje moet er dan bij zijn + ze zijn 10 jaar ouder. Lijkt me een vaag script, als ze nog een 4 schrijven..

      /   Beantwoorden  / 
  15. Colaa

    Ja ik vind PotC heel erg leuk, maar’k vind’t'n beetje onzin om een deel 4 te maken. Sorry dat ik het zeg. Maar idd Ruud, dat zou vrij apart zijn. En vaak is’t zo dat’t op’n gegeven moment nergens meer over gaat. Ik vond deel 3 al’n beetje vreemd, wel leuk ofzo hoor, maar’t was…raar. En als (Keira en) Orlando ermee stoppen/stopt, dan lijkt me er ook vrij weinig aan. De 3 staan centraal voor de film, vooral Johnny, maar toch.

      /   Beantwoorden  / 
  16. elise

    er MOET echt een vierde komen! het einde van drie was zooooo zielig alle meisjes van me klas waren ant wenen!!!

      /   Beantwoorden  / 
  17. Noraaa

    Superr!! Echt te Gek! Van mij part komen er nog 20 films uit! ik vindt het helemaal Te gek!!>.
    En ik Kan Me Ogen niet van het scherm houden als Will er weer op is!!! wat een lkkr ding:D

    Enuuh.. Jack Speelt het echt te Master!! SuperGroen!

      /   Beantwoorden  / 
  18. Angelina

    Ik denk dat er zowieso wel een 4de deel aankomt want Will Turner(orlando)die gaat dood (omdat ie te duur word :S)en deel 3 is een open einde dus weer genoeg ideeen voor een deel 4.

      /   Beantwoorden  / 
  19. steffie

    ik heb ergens anders gelezen dat hij het wil maar keira wil het niet meer :D
    orlando mist zijn rol wel (gelezen in de hitkrant :D )

    maar jah we zien wel
    xx..

    Love Orlie

      /   Beantwoorden  / 
  20. Jd

    er moet gewoon nog één deel komen (minstens), het is niet zo erg als Will en Elisabeth niet meer mee doen, want jack heeft toch de grootste,tofste en belangrijkste rol

      /   Beantwoorden  / 
  21. anne

    ik vind ook dat er een deel 4 moet komen omdat het einde te open is maar ook gewoon omdat het super is om naar te kijken…….vooral van orlando kan ik mijn ogen niet afhouden………….

      /   Beantwoorden  / 
  22. malekxie

    ik ken een vriendin en die heeftt een grote zus en die die studeert in LA en die heeft orlando ontmoet op een prmiere en ze vroeg hem of hij nog zien heeft om de 4 deel te maken en hij zij dat het genoeg is geweest en hij niet snap of er wel een 4 kan komen en voor de rest droom maar verder meidjes hij is van mij

      /   Beantwoorden  / 
  23. Rowi

    Het verhaal met Will en Elizabeth is klaar. Maar met Jack kunnen ze nog alle kanten op. Hij kan nieuwe mensen ontmoeten en daar weer avonturen mee beleven.

    Maar Will en Elizabeth hebben wel degelijk een happy end. Hun verhaal is dus klaar. Zoals eerder aangegeven, is er na de aftiteling nog een scene te zien, waarin Will terugkeert naar zijn vrouw en zoon. In de originele versie van de film wordt uitgelegd dat Davy Jones is geworden zoals hij is geworden, omdat Calypso (Tia Dalma) niet op hem heeft gewacht. Er schijnt een scene te zijn geweest waarin verteld wordt, dat de vloek op hem verbroken was geweest als Calypso 10 jaar op hem gewacht had. Maar dat heeft ze niet gedaan en daarom is Davy Jones blijvend vervloekt. Deze scene is er echter vanwege de lengte van de film uitgeknipt. Jammer, want zo wordt niet duidelijk wat er met Will en Elizabeth aan de hand is. Elizabeth heeft namelijk wél op haar geliefde gewacht en daarom kan Will na 10 jaar terugkeren en is de vloek verbroken. Hij hoeft nooit meer terug naar de Flying Dutchman.

      /   Beantwoorden  / 
  24. kimberly

    wat jij zegt is waar Rowi, Will hoeft inderdaad niet meer terug te keren naar de dutchman, maar het verhaal is nog niet af, Will kan zijn baan als smid terug krijgen zoals hij dat in de eerste film doet, Will en Elizabeth en hun zoontje kunnen gewoon terug keren naar port royal en jack,jah die gaat natuurlijk de andere piraten het leven weer een beetje zuur maken, als ze willen komt er aan potc belangen nog geen einde…

      /   Beantwoorden  / 
  25. kimberly

    euhm sorry hoor, maar orlando is niet duur, als er 1 iemand duur is , dan is het Johnny depp wel, die krijgt zo effe het dubbelen van Orlando, en trouwens als er vervolgen komen, zndr keira en orlando kijk ik gewoon niet meer, en dat zullen vele fans doen…

      /   Beantwoorden  / 
  26. Corné

    Er komt een pirates 4, het is nu zeker. ik heb net gelezen op wikipedia dat Geoffrey Rush er in meespeeld. Kijk maar op (de engelse versie) van wikipedia en typ in Geoffrey Rush en onderin zul je zien staan Pirates of the Caribbean 4 (2009)

      /   Beantwoorden  / 
  27. elselina

    wist ik al.. :D Was ook haast wel zeker..toch bedankt voor de info Corné;) hebben we wat om naar uit te kijken.. x

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.