Elijah ´Frodo´ Wood geeft Jared Leto een flinke sneer.

Acteur Elijah Wood lijkt een fijn mannetje. Maar dat is slechts uiterlijk vertoon! Achter dat kleine hobbit lichaampje zit een hoop venijn verborgen. Deze week gaf Wood zijn collega-acteur Jared Leto een flinke sneer uit de pan. Leto is namelijk erg verguld met zijn zelfopgerichte rockband 30 Seconds from Mars, waar hij zelf de zanger van is. In Spin Magazine zei Wood dat het 'lame' van hem was om van acteur rockster te worden, hij zou het zelf nóóit doen. Wood voegt nog even toe het volgende toe: ,,I mean have you heard 30 Seconds to Mars? They suck.'' En hij kan het weten, want Wood is sinds kort GM van zijn eigen platenlabel, Simian Records. Schoenmaker blijf bij je leest, zei je toch? Wood is vanavond nog te zien in zijn oude rol als acteur in Deep Impact (1998).

In het midden van de jaren negentig waren rampenfilms populair. Twister van onze eigen Jan de Bont, Independence Day, Volcano, Armageddon, Dante's Peak. De een wat beter in kwaliteit dan de ander, maar mij konden ze nooit zo bekoren. Net zo min als Deep Impact, die vanavond te zien is. Dit keer is het een komeet die onze aardkloot bedreigt. Leo Biederman (Wood) ontdekt deze en vertelt het door. Als blijkt dat de komeet de hele mensheid zou kunnen wegvagen, is iedereen uiteraard in rep en roer. De president (Morgan Freeman) laat een schuilkelder bouwen waar 1 miljoen mensen in kunnen. Dat is niet genoeg, dus wordt het een loterij die het lot van velen bezegelt. Deep Impact is niets meer of minder dan een rampenfilm. Alles komt voorbij: heroïek, indrukwekkende special effects, en heel veel water. Niet aan mij besteed, maar iemand anders zal er heus wel blij van worden. In Deep Impact is trouwens voor de eerste keer een zwarte president te zien. We praten over het jaar 1998.

Deep Impact komt om 20:30 op RTL5. 

Lees ook:Veronica gooit er tweemaal Jean-Claude tegenaan
Lees ook:Eindelijk is het zover: Deep Throat!
Lees ook:‘Go ahead, make my day’
Lees ook:Drie duistere verhalen uit Sin City
Lees ook:Filmagenda dinsdag 2 oktober

4 reacties op “Elijah ´Frodo´ Wood geeft Jared Leto een flinke sneer.

  1. priscilla

    die wood moet niet zo zeiken. 30 seconds to mars zijn heel goed en hun muziek is egt rock on

      /   Beantwoorden  / 
  2. 30stm

    Ik vind niet dat hij daar over mag gaan zeuren, want sommigen vinden 30stm inderdaad niks, maar het is heel knap dat iemand goed kan acteren en ook nog eens HEEL GOED muziek kan maken! Zelfs in europa! Ik ben zowiezo helemaal fan van ze, dus mss is dat niet zo eerlijk :$

      /   Beantwoorden  / 
  3. 30stm

    het is trouwens niet 30 seconds from mars, maar 30 seconds to mars, in de tekst staat from

      /   Beantwoorden  / 
  4. Mandy

    Kijk niet iedereen heeft dezelfde smaak van muziek, maar je moet het niet gaan af lopen kraken!
    EN DIE ELIJAH WOOD MOET GEWOON ZN BEK HOUDEN!

    30stm rockt hem dood!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.