Days of Thunder loopt over van echte liefde.

Goede acteurs kunnen zich totaal inleven in hun personage. Soms gaat dit zover dat de wereld van de film en het echte leven door elkaar gaan lopen. Sacha Baron Cohen was om zijn film Borat te kunnen maken een aantal maanden aan een stuk de Kazachstaanse reporter. Tom Cruise is ook al regelmatig het contact met de echte wereld kwijtgeraakt. De goede man kan het verschil tussen echte liefde en gespeelde liefde niet zien.

 

Tom Cruise deed zijn eerste filmliefde, die in een echte liefde veranderde, op bij Days of Thunder (1990). Tijdens de opname van de race-actiefilm ontmoet Cruise het roodharig schaap Nicole Kidman. De vonk slaat over en de hele wereld wordt getuige van de sprookjesrelatie van Hollywood. Maar aan alle moois komt een eind, dat is nu eenmaal een feit. Cruise blijft films maken en dus vrouwen tegenkomen. Bij de opnames van Vanilla Sky (2001) komt Cruise Penelope Cruz tegen, met wie hij een korte, maar verdomde hartstochtige, relatie had. Ook dat loopt fout. Tom loopt met zijn ziel onder zijn arm. Maar dan komt hij engeltje Katie Holmes tegen. Haar treft hij buiten de opnames van een film. Tom eet haar moederkoek en alles is weer koek en ei in het leven van de grote filmster.

Cruise en Kidman zijn vanavond om 00:35 te zien op de BBC1 in Days of Thunder. Cruise is een stockcar-racer die in het ziekenhuis komt en de keuze moet maken tussen verder rijden of de liefde.

Lees ook:Amelie maakt ons allen gelukkig.
Lees ook:De betutteling van 28 Days
Lees ook:Boete Mission Impossible 3 voor terroristische dreiging.
Lees ook:47 procent Duitsers vindt Tom Cruise gevaarlijk
Lees ook:Hilary Duff zoekt The Perfect Man

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.