Johnny Depp slachtoffer van staking

Je kunt zeggen wat je wil, maar die scenarioschrijvers in Amerika pakken het goed aan. Ze vinden dat ze meer geld zouden moeten krijgen. David Letterman, Conan O' Brien, waren al slachtoffer. En nu ook Johnny Depp. Zijn nieuwe project 'Shantaram' is namelijk uitgesteld omdat het script nog niet af is. Maar ook 'The Rum Diary', een andere film met Depp, moet nog even in de wachtkamer. Die arme Johnny! Ophouden nu, evil scenarioschrijvers, geldwolven, want wie aan Johnny komt, komt aan ons. Het goede nieuws is wel dat Depp zich nu kan concentreren op zijn toneelstuk Sweeney Todd. Het andere goede nieuws is dat Johnny Depp vanavond te zien is in Edward Scissorhands (1990).

En fantasiefilm met een duistere twist. Maar toch, erg fascinerend hoe regisseur Tim Burton ons weer deel maakt van zijn gedachtenspinsels. Johnny Depp speelt Edward, zijn bijnaam Scissorhands krijgt hij omdat hij…scharen heeft in plaats van handen. Edward is namelijk een creatie van een gekke professor, die echter dood ging op het moment dat hij aan de handen toe was. Hij woont in een oud, verlaten huis, tot het moment dat hij gevonden wordt door een vrouw en mee wordt genomen naar haar all-american buurtje.

Edward Scissorhands komt om 20:30 op RTL7

Lees ook:Johnny Depp versloeg Tom Cruise voor Scissorhands
Lees ook:Johnny Depp toont ons zijn Secret Window
Lees ook:Meer dan 100 miljoen voor Johnny ‘Jack Sparrow’ Depp.
Lees ook:Camp-cult met Johnny Depp als een Cry-Baby
Lees ook:De mindere dagen van Johnny Depp

2 reacties op “Johnny Depp slachtoffer van staking

  1. Melissa

    Mwwh.. balen zeg! Hier is de vrouwelijke bevolking niet zo blij mee denk ik… Wat zou hij nu in die tijd gaan doen dat hij normaal gesproken op de set zou moeten zijn? Vakantie naar het ‘oh zo warme’ Nederland, Johnny? Zou ik geen probleem mee hebben! Misschien laat hij zijn film Dark Shadows, die hij daarna zou maken wel naar eerder verplaatsen ofzo…

      /   Beantwoorden  / 
  2. W. van der Veen

    Uhm, een beetje nuance kan geen kwaad. Het zijn hier zeker niet de schrijvers die de ‘geldwolven’ zijn, maar de studios en producenten. Het zou de site hier sieren als men zich een klein beetje in de materie zou verdiepen. De verandering in de betaling van royalties voor nieuwe distributie methodes zou betekenen dat schrijvers bijna geen cent zouden zien als hun werk op bv. iTunes of andere download services verkocht wordt. Ook zouden schrijvers van tv series alleen nog maar betaald worden als het eindproduct ‘succesvol’ is…een hele rare situatie. Iedereen die zichzelf film of TV fan noemt zou in deze situatie achter de schrijvers moeten staan, zoals ook vele bekende gezichten hebben gedaan. Zonder schrijvers, geen entertainment en die mensen dienen net zo goed voor hun werk betaald te worden als alle anderen die aan een product werken, zoals de ‘sterren’.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.