X-Men veroveren de wereld.

De mens heeft superhelden nodig, rolmodellen waar we tegen opkijken. Geert Wilders is een goed voorbeeld, met zijn uitspraken weet hij de mensheid te redden en tegelijkertijd andere mensen te inspireren. Je ziet superhelden zijn onmisbaar, ook in de filmwereld. De tijd dat er elke week een nieuwe superheld in premiere gaat is, helaas, voorbij, maar toch blijven de wereldredders populair. Mijn persoonlijke favoriet is Spiderman. Zowel de comics als de films vind ik boven de andere helden uitstijgen. Het dubbelleven dat Bruce Wayne leidt is intrigerend. Hier alvast een trailer voor Spiderman 3, die er ontzettend goed uitziet. 

 

Naast Spiderman, zijn de X-mannen, inclusief de vrouwen, een persoonlijke favoriet. De films gaan niet zo diep asl de Spidermans, maar het is prima vermaak. Wolverine wordt goed en krachtig neergezet door Hugh Jackman en onze Famke doet het ook niet slecht. Maar helaas, er zijn de laatste tijd zo ontzettend veel slechte superhelden-verfilmingen geweest. Een kleine greep: de Hulk was een fiasco, The Fantastic Four was een kinderfilm, Daredevil was om te janken en doet totaal geen eer aan de origineel comic. Het is gewoon erg moeilijk om naast al die special effects nog een hart aan zo'n superheld mee te geven. Nog vergeten: Aeon Flux waar alleen het lichaam van Charlize Theron telde, Barb Wire zelfde verhaal maar dan met Pamela Anderson.

Dus geniet maar van de X-Men, want alleen Spiderman kont het beter. Ze zijn allemaal vanavond om 22:15 te zien op RTL5. De film toont het begin van de superhelden, het ontdekken van de superkrachten en hoe ermee om te gaan.  

Lees ook:Darkman is Raimi’s eigen superheld
Lees ook:Superhelden zijn hip, maar duur
Lees ook:Tobey Maguire moest overgeven toen hij naakt was met Liv Tyler.
Lees ook:Harry Potter ontdekt een kamer vol geheimpjes
Lees ook:Hot Shots! is de ultieme spoof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.