David Schwimmer ziet Friends reünie niet zitten

David Schwimmer moet alle fans van de tv-serie Friends teleurstellen. De man die jaren achtereen Ross heeft gespeeld, verklaarde dat een Friends-reünie er niet inzit. De serie eindigde in 2004, maar sindsdien hebben fans er steeds op aangedrongen om nog één keertje Ross, Chandler, Joe, Monica, Phoebe en Rachel samen in actie te zien. Op de site contactmusic.com is te lezen dat Schwimmer dit erg onwaarschijnlijk vindt: ,,Ik heb nooit een brief, een gesprek of een meeting gehad om dit te gaan doen. Het is gewoon nooit gebeurd.'' Wie Schwimmer, helaas niet als Ross, in actie wil zien moet vanavond zeker gaan kijken naar Six days Seven Nights (1998).

Ik heb het er al eens eerder over gehad, maar ik denk dat de Friends acteurs nooit meer van hun karakters af kunnen komen. Als ik DAvid Schwimmer zie, zie ik Ross. En dan is het heel lastig om nog te kunnen overtuigen in een andere rol. Helaas voor hem. Six Days Seven Nights is een romantische komedie waarin een modejournaliste (Anne Heche) samen met haar verloofde (David Schwimmer) van een verdiende vakantie op een prachtig eiland geniet. Maar aan al het mooie komt een eind, want de journaliste wordt voor een spoedopdracht teruggeroepen. De enige manier om op het vasteland te komen is met het chartervleigtuigje van Quinn Harris (Harrison Ford). De twee hebbe direct een hekel aan elkaar, maar als ze een noodlanding moeten maken zijn ze toch op elkaar aangewezen.

Six days Seven nights komt om 20:30 op SBS6

Lees ook:Huilen met de pet op in 40 Days and 40 Nights.
Lees ook:40 dagen zonder seks is (bijna) niet onmogelijk
Lees ook:Filmagenda dinsdag 8 januari
Lees ook:Een eerbetoon aan een grootheid: Jean-Claude van Damme
Lees ook:Filmagenda maandag 14 juli

2 reacties op “David Schwimmer ziet Friends reünie niet zitten

  1. debora

    he ik kijk alletijd naar friends

      /   Beantwoorden  / 
  2. Joris

    Kvond David schwimmer zn acteerprestatie in Band of Brothers eigenlijk best wel goed, in de verste verte geen Ross te bespeuren, en hij laat zien dat hij de serieuzere rollen best wel aan kan. Vindt hem sowieso de beste acteur uit Friends, maar natuurlijk mag Matt Leblanc ook niet vergeten worden.
    De reeks Joey op zich was best wel aardig om te kijke, alleen dachten ze kijkcijfer la friends te behalen, en ja, dat lukt moeilijk met zon topreeks.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.