Het zit erop voor Jennifer Lopez. En ook voor J.Lo.

Al een tijd niets meer van Jennifer Lopez gehoord, voor haar minder intelligente fans tegenwoordig meer bekend onder de afkorting J.Lo. Nog niet zo lang geleden was ze het voorbeeld voor alle jonge meiskes. Sexy, goed dansen en Ben Affleck als vriend, daar droomt iedereen van. Maar het laatste nieuws dat ik van haar vernomen heb, is dat ze geen lid wil worden van de Scientology-kerk. Tja, dan weet je dat je carriere er bijna op zit. De hits blijven uit, haar man is een uitgegroeide rat met de naam Marc Anthony en goede films heeft ze sowieso al nooit in gespeeld. J. Lo, we hebben van je genoten. Maar, zoals ze in het pittoreske Brabant zeggen: er is een tijd van komen en een tijd van gaan, en de tijd van gaan is nu gekomen. Prachtig, die boerenwijsheden. Geniet nog even van J.Lo. Vanavond is Jenny from the Block, het aanrechtblok in Beverly Hills, om 20:30 op RTL5 te zien in Maid in Manhatta (2002), een verguisde romantische komedie met het Assepoester-thema.

Lees ook:Jennifer Lopez’ nieuwe film El Cantate wordt opnieuw een drama.
Lees ook:Mariah Carey versus de pornofilm.
Lees ook:Terug naar de goede tijd van Hillary Duff.
Lees ook:Jennifer Tilly: van actrice tot pokermiljonair
Lees ook:MTV gaat op de filmtoer met Killing Zoe

3 reacties op “Het zit erop voor Jennifer Lopez. En ook voor J.Lo.

  1. RX

    HAHHAH Wat een dom stukej si dit zeg..Degene die dit heeft geschreven die heeft echt geen balen evrstand van de mediawereld en al helemaaal niet van Jennifer lopez. jennifer Lopez heeft dit jaar meerdere parfums uitgebracht. is met 2 neiuwe kledinglijnen opgekomen heeft een duet met LL Cool J gehad en heeft aan haar Spaanse neiwue album egwerkt die in 2007 uitkomt. Oh wacht ze heeft ook nog 2 fism geproduceerd die in 2007 uitkomen en speelt in de MTV serie over dansers die ook in 2007 uitkomt. Kijk ze bereid gewoon haar comeback voor 2007 goed voor !!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Joost

    Jennifer Lopez, J-Lo voor vrienden, is een stijlicoon geweest, passe. Haar parfums verkopen niet, en met die kleding van haar wil niemand dood gevonden worden. Zo is dat. Haar laatste films zijn pure flops, dus ik zou erg naief moeten zijn om te geloven dat haar nieuwe projecten wel kaskrakers zullen worden. En tja, een spaanstalig album, pure armoede noem ik dat. Enrique Iglesias deed hetzelfde toen geen hond meer een engelstalig album van hem wilde aanschaffen. RX, neem een ander idool, je loopt hopeloos achter.

      /   Beantwoorden  / 
  3. fan jennifer lopez!

    jennifer lopez bereid zich gewoon voor op 2007 ! ze heeft al nieuwe parfums uitgebracht dus ze bereid zich voor dus het is echt niet het einde en haar films zijn goed juist niet te veel actie enzo0 en veel mensen houden daar ook van dus hou ook rekening met die mensen want iedereen heeft eigen smaak en joost moet niet zeuren want ze heeft wel goede films hij heeft geen smaak vor jennifer dus zoekt hij maar ander.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.