In the picture: Reese Witherspoon.

We vinden Reese Witherspoon allemaal erg irritant, geef maar toe. Dat bijdehand kind dat met haar betweterige uitstraling flauwe films maakt. Maar, dat alles is schijn. Het is de media waardoor Reese wordt gevormd. Door haar brave gedrag lokt ze een gevoel van afkeur bij velen van u op. Geloof me, achter dat masker van deze onschuldige deerne gaat een groots actrice schuil. Haar grote talent toonde ze al aan de wereld in een film die niemand verder opviel, Freeway (1996), met Kiefer Sutherland. Reese speelde op 20-jarige leeftijd een soort van Roodkapje, maar dan de moderne variant. Je weet wel, een smaatje dat van wanten weet.

 

Aan het eind van de jaren negentig ligt tot nu toe het hoogtepunt van de carriere van Reese. Toen kwamen achtereen Pleasantville (1998), Cruel Intentions (1999) en Election (1999) uit waarin ze een hoofdrol vertolkte, en in 2000 was ze in een bijrol te zien in American Psycho. Vooral in Pleasantville heeft het brave meisje van de klas laten zien wat ze in haar spreekwoordelijke mars heeft: veel. Een leuk idee waarin twee verschillende tijden elkaar kruisen en een prima rol van Reese. Ze brak echt door bij het grote publiek met Legally Blonde (2001), een film waar nu nog veel high-school cheerleaders zich aan spiegelen. De leuze 'Blonde meisjes zijn echt niet dom en kunnen heus wel wat bereiken' werd door heel Amerika gehoord na het uitkomen van de film.We geloven graag dat jullie wat kunnen, meisjes, maar we hebben jullie gewoon niet nodig. In 2005 was Reese Witherspoon nog te zien in het Oscarwinnende Walk the Line, maar het is wachten op die mega-rol waardoor ze echt zal doorbreken. Ik heb er in ieder geval alle vertrouwen in, Reese. Steek die maar in je broekzak!

Vanavond is Reese Witherspoon om 20:30 te zien op Talpa in Sweet Home Alabama, een romantische komedie, zoals het zo mooi heet.

Lees ook:Reese Witherspoon pakt 20 miljoen per film
Lees ook:Legally Blonde 2 is te rose.
Lees ook:Grijze muizen kijken in Pleasantville.
Lees ook:Philippe heeft Cruel Intentions met Witherspoon.
Lees ook:Zelfs blond kun je aan de top komen

3 reacties op “In the picture: Reese Witherspoon.

  1. Wendy

    Reese is helemaal niet irritant hoor…..
    Ik vind haar geweldig acteren.
    Ze is de beste!!

    Bye

      /   Beantwoorden  / 
  2. Wendy

    kwas nog iets vergeten …
    Waar slaat dat op dat blonde meisjes/vrouwen
    niet nodig zijn…
    Hoezo heeft de haarkleur er mee te maken hoe slim je bent?? ik vind dit persoonlijk nergens op slaan . Er zijn ook wel blonde vrouwen die bazinnen zijn van bedrijven dus dit slaat nergens op ik zou het er maar afhalen als ik jullie was…..Net alsof vrouwen met bruin,zwart of rood haar beter zijn ……We zijn allemaal gelijk hoor en dat moet je maar accepteren…..

    xx

      /   Beantwoorden  / 
  3. Jolanda

    K vind dat ze al doorgebroken is, walk the line is een super film en ze zet een goede june carter neer!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.