Goede Arnie redt de wereld in Terminator 2.

Toen Terminator 2: Judgment Day in de bioscopen kwam, in 1991, was het met een budget van 100 miljoen dollar de duurste film aller tijden. Tijden veranderen. Zo'n 15 jaar later blijkt King Kong (2003) met een budget van 207 miljoen dollar T2 ruim verslagen te hebben. En Terminator 3: Rise of the Machines (2003) kostte ook al bijna 200 miljoen. Toch, daar blijkt ook meteen maar uit dat geld niet belangrijk is. Qua film verslaat Terminator 2 King Kong met grote voorsprong.

 

In het jaar 2029 worden twee Terminators teruggestuurd naar de jaren negentig. De T800, Arnold Schwarzenegger, wordt gestuurd om de toekomstige aanvoerder van de mens te beschermen, een nieuwer model, de T1000, wordt juist gestuurd om hem te vermoorden. Het vervolg op Terminator 1 is beter, iets dat niet vaak voorkomt bij een sequel. Schwarzenegger is in zijn spel zo emotieloos dat het spelen van een robot prima bij hem past. De special effects zijn goed, de one-liners klassiek en de gevechten tussen de twee Terminators spannend.

Terminator 2: Judgment Day komt om 23:20 op Nederland 3. 

Lees ook:Arnie herrijst als Terminator 2
Lees ook:Smoke is simpel, maar geniaal.
Lees ook:Video: Alternatieve Trailer Terminator 3
Lees ook:De pittige Mariachi speelt weer.
Lees ook:Arnie krijgt vrouwelijk gezelschap in Terminator 3

3 reacties op “Goede Arnie redt de wereld in Terminator 2.

  1. pascal van der smissen

    terminator 2 is de beste fim die ik ooit heb gezien van actie tot ook emotie(wanneer hij zelfvernietiging pleegt in een warm bad)zelf ben ik een groot fan van de arnie helas viel t3 tegen niet om de acteer prestatie van arnie maar meer om het fijt dat james cameron niet rgiceerde.i hope he ,ll back

      /   Beantwoorden  / 
  2. Joost

    Ik ben ook een groot liefhebber van Terminator 1 en 2, maar na Terminator 3 heb ik het toch wel gehad. Wat een ultiem slechte film, zeg! Maar ja, Arnie blijft fantastisch om te zien.

      /   Beantwoorden  / 
  3. hENK

    Terminator 1/2/3 waren stuk voor stuk topfilms. Alle drie behoorlijk verschillende films. Deel 3 is anders maar zeker niet slecht. Deel 2 is naar mijn mening de beste.

    Heel even tussendoor: King Kong komt niet uit 2003 maar uit 2005, daarnaast is X-Men The Last Stand nog duurder dan King Kong.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.